Milyen érzés elrúgni egy amg 63 mercinek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 00:22
1/14 anonim válasza:
Szerinted hányan vannak főleg itt akik iylenbe ülnek?:D
2/14 anonim válasza:
Kérdezd meg a német gyk ikeroldalán, majd ott adnak számodra érdemlegesebb véleményt :)
3/14 D. Brasco válasza:
W211 63amg-vel vittek már egy kört.Nem az enyem volt,nem is én vezettem de az biztos hogy maradandó élmény volt.Sokszor még utasként is félelmetes volt.
4/14 anonim válasza:
Az amg 63 mercinek vannak érzései?
5/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan szeretik "csak úgy" elrugni mert 63AMG, mert jó a hangja és a többi, csak a következményekbe nem gondolnak bele, hogy ez bizony nem a kis Swift, könnyen egy fán találja magát vele az ember ha nem figyel, nem egy ilyen baleset volt már ilyenből, hogy túl sok volt a lóerő a sofőr eszéhez és képességéhez.
7/14 anonim válasza:
Én "csak" 53-at vezettem (nem sokat, de városban azért egy nagy gázas gyorsulás belefért), az is brutálisan ment. Csak annyit érzel, hogy elkezd nyomni az ülésbe, és ezt úgy folyamatosan amíg el nem váltod vagy le nem veszed a lábad a gázról. A 63 gondolom még durvább, de el nem tudom képzelni milyen :D
8/14 anonim válasza:
Rosszabb érzés lesz amikor pár tízezer km után a szervízben cserélni kell a hatalmas terheléstől hamar kibukott hajtókarcsapágyakat, meg futóműszilenteket, sebváltó- és kuplung-alkatérszeket. A sok tájékozatlan mind azt hiszi, megéri ilyet venni. Mert, az 500 lóerős motorban a csapágyak dupla olyan erősek és kopásállók, mint a 250 lóerősben? Mert a kopás az bizony kétszer olyan erős. És az útra már 300 lóerőt is nehéz átvinni, akkor kérdezem én: Minek 500? A különbség a gumik csúszása miatt max 150 felett érezhető. Még összekrékhajtással is. Drága játék hülye gyerekeknek. Most ilyennel butítják a népet, 1 literes motor 3 hengerrel, turbóval, száz nemtudommennyi lóerő. Igen - és az icipici szerkezeti elemek kifinganak 50 ezer km után a nagy nyomás miatt. A megvezethető embereknek - egészségükre! Én maradnék egy 30 éves autónál inkább.
9/14 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő is mondta, az ilyen kocsiknak elég magas a szervizköltségük és igényük. Volt egy ismerősömnek egy E60 M5-ös BMW-je, egyszer végignyomatta Pécs-Budapest távot autópályán úgy rendesen sportosan (néha azért odalépett neki), több mint 1 tank benzint és 1 liter olajat megevett, kb 40 literes átlagfogyasztással.
De ahogy a mondás is tartja, akinek van pénze majomra, legyen banánra is.
10/14 A kérdező kommentje:
Akinek nincs pénze az ne vegyen 500 lóerős szívomotoros autót. Ilyen teljesítmény mellett normális az olajfogyasztás
2020. máj. 19. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!