Német autó hívők!Szerintetek, ahol számít a megbízhatóság ott miért land cruisert meg hi luxot használnak?
Meddő vita. Nincs igazság. De az már feltűnt, hogy ISIS is Hi-Lux-ot használ, szerintem az lehet, hogy ezekhez alapvetően több ott az alkatrész és kevesebb a szoftveres megoldás esetleges hibáknál. Angol járgányokat meg a volt gyarmatok indokolják, Zimbabwe egyik pénzén ( valamelyik trillió zimbabwei dínár/dolláron -bocs én olyan vagyok, hogy két hete drachmát akartam venni a valutaváltóba lej helyett :D ) egy Land Rover van, kultusz is közrejátszik.
Kelet Szibériába meg a 90-es évek japán autói mennek mert egyszerű mint szög bárki ért hozzá.
Ghánába megcsinálja neked a szervizes mindegyiket még egr-t is pucol, de lehet, hogy egy váltót előbb szerez Toyotába mint ML Mercibe.
Meg az európai autóknak csak itt meg USA-ba van státuszszimbóluma, ja és Kínába, meg a közel keleten, de azt tudjuk, hogy nem azért használják mert megbízható hanem a NÉV miatt.
"tipikus suttyo aki szerint mindenki hulye csak o nem"
Olvasd mar el meg egyszer a kerdesedet, nem ismersz magadra?
Ez egyebkent nem is kerdes, csak idejottek, hogy elmond h a nem autok szarok. Minek?
Aki azt hiszi h igazi bor van a mercijeben az pofara fog esni, mert nem. Mivel annyira draga mar a bor, mindenben mubor van.
"Van technika a lemezek alatt"
Valoszinuleg fogadlmad sincs milyen motor, technika, tudas van egy egy auto alatt. A technikai tudas nem egyertelmu eredmenye a tartossag.
Nyilvan megtalaltad azokat az adatokat amik a te alltal preferalt markak mellett szolnak, de nem feletkeztek el valamirol? Az, hogy a nemetek inkabb toyotat vesznek netto baromsag. Amerikaba mi fogy a legtobbet?
De mondjuk a toyota jobb mindennel. Okes. Akarok egy legalabb 200 lovas dizelt, mit vegyek a toyotatol?
Egyaltalan nem arrol van szo, hogy a toyota szar lenne, hanem h nem tiszteled azt, hogy amit a toyota egyszer mar megcsinalt, azt mas tobb marka is megcsinalta mar. Persze arrol nem kell beszelni, hogy amig a hugy nemet markaknak van nagyon jo sport szektoruk, a toyotanak nincs. Egy toyota sose lesz olyan mint egy amg, vagy egy M bmw, de ez nem is baj, mert nem is akarnak ott lenni. Csak te vagy a baj, ide jossz frocsogni h az a vilag legjobb autoja mert a legtobbet elmegy, csak ha valaki 4 evente lecsereli az autojat valami erosebbre kitorli vele a segget. Mubor meg mu fa? Teljesen vilagos, hogy mercedes kozelebe se voltal meg. Buta magyar mint a tobbi. A mercedes mar akkor autot gyartott amikor az evszam masodik szama 8assal kezdodott es szerinted ez a mu? Semmmit nem tudaz az autogyartasrol, se a tortenelmerol se arrol, hogy milyen igenyek vannak ma es arrol plane, hogy a gyartoknak milyen felteteleknek kell megfelelniuk. A vilagon semmihez nem ertesz, csak a fejedbe vetted, hogy a te autod ami nyilvan toyota a vilag legjobbja es a vicc, hogy ezzel meg csak nem is vagy egyedi. Semennyire, mert vannak ilyen barmok.
Nézd meg a videót kistáska. Ezekre tények vannak meg számok. Aki meg azért vesz autót hogy simogassa az meg is érdemli. Vicces hogy azzal dobálóztok hogy mennyiért veszek autót. Szerintem itt a legtöbb válaszadót kilóra megtudnám venni de sebaj ti biztos jobban tudjátoky
#11 vagyok (már ha át lehet tekinteni az új oldalt)
Amikor a válaszgombra nyomtan, tudtam, hogy troll. Érdekes, hogy nektek nem jött le.
Ilyenkor mivel kell visszavágni? Az ezres Swift a legjobb.
Puff, vita megnyerve, a nyertes,
#20!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!