Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Német autó hívők!Szerintetek,...

Német autó hívők!Szerintetek, ahol számít a megbízhatóság ott miért land cruisert meg hi luxot használnak?

Figyelt kérdés
Ausztráliában a több ezer km-es sivatagba land cruiserrel engedik el az embereket. Dubaiban az olajsek land cruiserrel jár. Afrikában corolla sedannal taxiznak és hi luxal mennek safarira. Még nem ért el oda a modern európai gondolkodás hogy autót 5 évre gyártunk? Városi kategóriában a yaris visz mindent. Eggyel feljebb ott a corolla ami a világ legtöbbet eladott autója. Érdekes módon nem a tsi golfok. Amerika legnépszerűbb sedanja a camry. Ha Terepjárót akar valaki akkor land cruiser meg hi lux. Mivel magyarázzátok ezt?Igénytelenebbek a világ többi sofőrjei mint a magyarok?Már a német is a toyotát veszi inkább. A toyota tundra mellett a vw amarok egy kis játékautó. Szerintem már rég leáldozott a német autógyártás. Maximum bevásárlókocsikat gyártanak. A lexusokra 1 millió km-es garanciát adnak. Az ls-ek 20-on éve mennek több millió km-el az órájukban. Az utolsó német autó a 24-es merci volt. A w140 egy gagyi másolat volt az akkor lexus ls mellett amit még vissza is küldtek csiszolni mert nem ütötte meg a mércét. Milyen érzés hogy a széthajtott toyota még mindig pöccre indul amikor ti már milliókat költöttetek a német csodátokra? Ennyire nehéz elfogadni hogy autógyártásban a toyota az úr?
2020. máj. 15. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Meddő vita. Nincs igazság. De az már feltűnt, hogy ISIS is Hi-Lux-ot használ, szerintem az lehet, hogy ezekhez alapvetően több ott az alkatrész és kevesebb a szoftveres megoldás esetleges hibáknál. Angol járgányokat meg a volt gyarmatok indokolják, Zimbabwe egyik pénzén ( valamelyik trillió zimbabwei dínár/dolláron -bocs én olyan vagyok, hogy két hete drachmát akartam venni a valutaváltóba lej helyett :D ) egy Land Rover van, kultusz is közrejátszik.

Kelet Szibériába meg a 90-es évek japán autói mennek mert egyszerű mint szög bárki ért hozzá.

Ghánába megcsinálja neked a szervizes mindegyiket még egr-t is pucol, de lehet, hogy egy váltót előbb szerez Toyotába mint ML Mercibe.

Meg az európai autóknak csak itt meg USA-ba van státuszszimbóluma, ja és Kínába, meg a közel keleten, de azt tudjuk, hogy nem azért használják mert megbízható hanem a NÉV miatt.

2020. máj. 15. 20:38
 12/24 A kérdező kommentje:
210-es merciből már az összes szét volt rohadva meg némelyik össze is csuklott mint a kemping bicikli amikor a corolla még csak bejáratós volt. Szibériába miért nem mernek elindulni német autóval? Félnek hogy nem indul be mert nem laborkörülmények között van hanem a valóságban. Ott meg labdába se rúghatnak.Amerikába se ér semmit az s merci. Egy cadillac mellett játékautónak néz ki.
2020. máj. 15. 20:45
 13/24 A kérdező kommentje:
Háborút is nyertek a toyotával. Az utcáról vitték a harctérre és azt is kibírta hogy szétlőtték. Még utána is gurult. Kaliforniába a tűzből mentették vele az embereket és az utolsó méterig gurult.A tengerbe elsüllyedt, kiégett, ráomlott a ház és még akkor is ment. De te simogasd csak a mercidbe a műbőrt te műmájer. Amíg te simogatod az autód addig az enyém működik.
2020. máj. 15. 20:52
 14/24 crudy ***** válasza:
86%

"tipikus suttyo aki szerint mindenki hulye csak o nem"

Olvasd mar el meg egyszer a kerdesedet, nem ismersz magadra?

Ez egyebkent nem is kerdes, csak idejottek, hogy elmond h a nem autok szarok. Minek?

Aki azt hiszi h igazi bor van a mercijeben az pofara fog esni, mert nem. Mivel annyira draga mar a bor, mindenben mubor van.

"Van technika a lemezek alatt"

Valoszinuleg fogadlmad sincs milyen motor, technika, tudas van egy egy auto alatt. A technikai tudas nem egyertelmu eredmenye a tartossag.

Nyilvan megtalaltad azokat az adatokat amik a te alltal preferalt markak mellett szolnak, de nem feletkeztek el valamirol? Az, hogy a nemetek inkabb toyotat vesznek netto baromsag. Amerikaba mi fogy a legtobbet?

De mondjuk a toyota jobb mindennel. Okes. Akarok egy legalabb 200 lovas dizelt, mit vegyek a toyotatol?

Egyaltalan nem arrol van szo, hogy a toyota szar lenne, hanem h nem tiszteled azt, hogy amit a toyota egyszer mar megcsinalt, azt mas tobb marka is megcsinalta mar. Persze arrol nem kell beszelni, hogy amig a hugy nemet markaknak van nagyon jo sport szektoruk, a toyotanak nincs. Egy toyota sose lesz olyan mint egy amg, vagy egy M bmw, de ez nem is baj, mert nem is akarnak ott lenni. Csak te vagy a baj, ide jossz frocsogni h az a vilag legjobb autoja mert a legtobbet elmegy, csak ha valaki 4 evente lecsereli az autojat valami erosebbre kitorli vele a segget. Mubor meg mu fa? Teljesen vilagos, hogy mercedes kozelebe se voltal meg. Buta magyar mint a tobbi. A mercedes mar akkor autot gyartott amikor az evszam masodik szama 8assal kezdodott es szerinted ez a mu? Semmmit nem tudaz az autogyartasrol, se a tortenelmerol se arrol, hogy milyen igenyek vannak ma es arrol plane, hogy a gyartoknak milyen felteteleknek kell megfelelniuk. A vilagon semmihez nem ertesz, csak a fejedbe vetted, hogy a te autod ami nyilvan toyota a vilag legjobbja es a vicc, hogy ezzel meg csak nem is vagy egyedi. Semennyire, mert vannak ilyen barmok.

2020. máj. 15. 20:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Ez a baj veletek német autósokkal. Mindig a múltat emlegetitek. Az már rég elmúlt. Emlegessem én is? Supra mond valamit? Esetleg nissan skyline? Állva hagyja mindet. És ne mondjátok hogy azok tuningoltak mert az amg is egy tuningcég. Amikor a mercinél azon gondolkoztak hogy kéne rosszabb autókat csinálni akkor már összkerékhajtással összkerékkormányzással gyorsulásmérővel meg dupla turbós benzinmotorokkal alázták a japánok az egész világot. Ja bocs a skylineba nem volt vajbőr ülés..
2020. máj. 15. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
#14-es hagyjad, menthetetlenül sötét. Szánalmas kis csóró proli, aki megvett 500 ezerért egy elrohadt Toyotát és most azt hiszi, hogy az ő autója mindent kibír. A többi Toyotás is mondott mindent, 5 literrel járnak, nekik még fékbetétet, szilenteket se kell cserélni az autón, futómü is a Mount Everestet is bírja, 400ezret mentek el úgy hogy nem cseréltek semmit, stb. Úgy néz ki a Toyoták azt is kibírják ha rádől egy épület, elsüllyed a tengerben stb. :DD
2020. máj. 15. 21:07
 17/24 A kérdező kommentje:

[link]

Nézd meg a videót kistáska. Ezekre tények vannak meg számok. Aki meg azért vesz autót hogy simogassa az meg is érdemli. Vicces hogy azzal dobálóztok hogy mennyiért veszek autót. Szerintem itt a legtöbb válaszadót kilóra megtudnám venni de sebaj ti biztos jobban tudjátoky

2020. máj. 15. 21:13
 18/24 crudy ***** válasza:
60%
Biztos igy van..
2020. máj. 15. 21:16
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
Jó, rájöttem már, troll vagy, akinek a Corolla a világ legkényelmesebb autója (előző kérdésed). Amúgy vegyen az ISIS meg a hegylakók és sivatagban élők Hiluxot, az én egyszerű életembe bőven elég az Audi A6.
2020. máj. 15. 22:33
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

#11 vagyok (már ha át lehet tekinteni az új oldalt)

Amikor a válaszgombra nyomtan, tudtam, hogy troll. Érdekes, hogy nektek nem jött le.

Ilyenkor mivel kell visszavágni? Az ezres Swift a legjobb.

Puff, vita megnyerve, a nyertes,

#20!

2020. máj. 16. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!