Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini Cooper, mennyire érdemes?

Mini Cooper, mennyire érdemes?

Figyelt kérdés
2017-18-os évjáratról lenne szó. 1.5 benzines motorral nézegettem őket. Főleg városba kéne egy "cirkáló". De olykor hosszabb utak is. Úgy tudom, hogy az előző generációval voltam problémák, nagyon sok. De erről nem igazán hallottam rosszat.

2020. máj. 14. 22:23
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
66%

En menekülnék ezektől az autóktól.

Semmi különleges nincs bennük cserébe egy megbizhatatlan szarkupac az egész.......es ahogy mondani szokták örök darab!Mert ha ezt egyszer megveszed mindig a tied lesz....tekintve hogy eladni szinte lehetetlen,mert gyakorlatilag nincs piaca....föleg nem magyarországon.

2020. máj. 14. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
BMW technika, ha jól tudom ezek 1.5 turbók viszont 3 hengeresek. Alapjába mint fentebb is írták egy szar kupac, viszont ha nincs benne még sok km és gondos gazdája volt, akkor nem feltétlen biztos, hogy szar, egyenlőre... Több mint valószínű, hogy a fenntartása lényegében BMW szinten van. Én speciel azért mást néznék.
2020. máj. 15. 06:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Amiket néztem, azokban csak pár tízezer km van. Évi kevesebb mint 10ezret mennék vele. Azért kérdeztem, mert szinte sehol nem írnak róla véleményt. Csak a régiekről. Külföldi oldalakon meg egyelőre elégedettek.
2020. máj. 15. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
bmw tekknolodzsi, ergo azonnal felejtsd el, kivéve ha szeretsz szervízekbe járni és százezreket perkálni. :D
2020. máj. 15. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Keveset futottak még nincs róluk tapasztalat, lutri az egész.
2020. máj. 15. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik miért ne ? Divat autó, ha megfizeted a felárat akkor a fenntartása se lehet halálos.
2020. máj. 15. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
"bmw tekknolodzsi, ergo azonnal felejtsd el" LMAO
2020. jún. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!