Német autó hívők!Szerintetek, ahol számít a
megbízhatóság ott miért land cruisert meg hi luxot
használnak?
A HŐ miatt.
A német prémium motorja irtózatos hőt ad le, és ez sivatagi helyen egyszerűen hűthetetlen.
Ezért nem menők itt a német prémiumok. Illetve menők, de nem állandóan, napi használatra.
2020. máj. 15. 19:11
2/24 A kérdező kommentje:
Nyilván egy 2.4 dízel 80 lóerővel kevesébé melegszik mint egy cipőlanállal betett 600 lóerős v12 turbó motor.
Mer' nem tudják, hogy csak a nyugdíjas svájci orvos évente 3.000-et futott nímett turbódízel csatalova a jó ótó.
2020. máj. 15. 19:24
Na mivan az előző kérdésnél fáj hogy leoltották a toyotádat? Nem unod a hülye kérdéseidet még?
Azt kívánom neked, hogy életed végéig egy szürke, unalmas, kényelmetlen, müanyag sz*r Corollában éljél, aztán akkor ráérsz még több hülye kérdést irogatni te szerencsétlen :D
2020. máj. 15. 19:40
5/24 A kérdező kommentje:
Fáj az igazság négyeske?Jobb ülni lerobbanva az út mellett a csoda autódban?
Szerintem felesleges ezen vitatkozni, meg elmondani autómárkákat minden szarnak. Mindenkinek más a fontos egy autóban, és ezek alapján választ. Amúgy én se vennék német autót soha, és még évtizedekig fogom használni a Corollámat, mert nekem egyáltalán nem unalmas, jó a formaterve, lehet vele haladni is, a műszerfala meg a legjobb, amit valaha terveztek szerintem. De nem nézek le senkit, mert éppen más márkát preferál, ez ugyanolyan értelmetlen vita, mint hogy benzin vagy dízel, én utóbbit nem vennék, pedig évi 30 ezer km-t megyek, más meg a benzinest nem szereti. De mindegyiknek megvan a létjogosultsága, és az autómárkák között is mindenki megtalálja a neki valót.
2020. máj. 15. 19:59
Azért, mert a Land Cruier meg mittudoménmi oda való, sivatagba, hegyekbe, stb. De én, egyszerű európai állampolgár, olyan helyen élek, ahol léteznek aszfaltos műutak, erre pedig egy Auditól, BMW-től, VW-től nem sok alkalmasabb autó van. Nagyjából ennyi (volt Patrolom is, az jó volt offroadra).
2020. máj. 15. 20:17
Igen jobb ülni egy 400 lóerős Merciben amiben akármihez hozzáérek bőr és jó tapintású. Igaz ezt nem tudod megérteni, mert neked csak egy szürke müanyag vasoxid Toyota jutott :) Na élvezkedj még a Toyotára, aztán rájössz majd hogy hol kezdődik az autó, mert a Toyota már 20 éve nem gyárt olyat :)
4-es voltam, várom a többi Corolla tulaj lepontozását :)
2020. máj. 15. 20:19
9/24 A kérdező kommentje:
Élvezkedsz a műbőrrel meg műfával a mű autódban. Felszínes autó felszínes embereknek. A toyotában meg legalább van technika a lemezek alatt ami tartós is.Szerinted miért vettek már meg 50 millió corollát? Tipikus suttyó aki szerint mindenki hülye csak ő nem. A corolla beltere meg akkor is kopásmentes marad amikor a műmercid bőrülése úgy néz ki mint valami útszélinek a sarka amit feltört a piros magassarkú. Te otthontalan
Mübőr Merciben? El vagy tájolódva papa :D
A Toyota alatt van technika? A legelavultabb technikát használja a Toyota, ezért olyan "megbíztható". Azért vettek 50 millió Corollát már mert az ilyen 5 filléres kis prolik mint te, beérik azzal hogy egy műanyaggal burkolt vasoxid bódéban ülnek a Toyota féle sámlikon és verik a f*szkat hogy mekkora királycsávók mert "szívóbenzinsoseromlikel", "toyotávalsosincsgond " Hát valakinek csak ez jutott, sajnálom :D
2020. máj. 15. 20:37
Kapcsolódó kérdések: