Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az érzést miért nem tudja...

Ezt az érzést miért nem tudja más autó megadni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ha beülök egy ilyen autóba akkor hatalmába kerít egy ilyen nyugodtság érzet. Mint amikor az ember több hónap távollét után hazaér. Érzi hogy biztonságban van,jó helyen van, nem lesz semmi baj minden tökéletesen működni fog. Mintha az anyaméhben lenne az ember. Én így érzek egy corollában egy avensisben de még a land cruiserben is. Honnan tudja a toyota ezt az érzést előidézni az embereknél? Nyilván van erősebb,csendesebb talán megbízhatóbb autó is. Nekem német autóm van de ahányszor beültem egy toyotába mindig így éreztem. Körüllengi valami különleges misztikum ezeket az autókat vagy nem tudom. Vagy csak a legendás múlt adja ezt az elpusztíthatatlanság érzetet? Utazáskor csend van, halk a motor, lágyan ringatózik a futómű. Mi a titok?
2020. máj. 15. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Én meg amikor beülök egy Toyotába akkor úgy érzem magam mintha egy drága Suzukiban ülnék. Megbízható, aránylag biztonságos is, csak 0 presztízs érzet, 0 kényelem, 0 vezetési élmény. Kimeríti a "közlekedő edény" fogalmát nálam.

Persze ilyen autók is kellenek, mindenki nem lehet autób*zi és nem közlekedhet V8-as mercivel.

Akinek nincsenek igényei autók terén annak a Toyota egy nagyon jó választás.

2020. máj. 15. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem tudom volt Corollám de sose éreztem ezt ellenben a Civicemben megvan ez az érzés és nem is olyan szürke unalmas az autóm.
2020. máj. 15. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Supra,mr2,celica,gt86,hacsi. Ezek ott vannak ha valaki autózni akar. Ha közlekedni akkor meg ott a többi toyota. Ez a tipikus közlekedőedény. De a hétköznapokban van szükség többre?Szerintem nincs.Nyugalmat árasztanak. A beltér nem szép de legalább tartós és jó anyagokból van.
2020. máj. 15. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Olcsó, középkategóriás tömegtermék, semmi misztikum nincs benne.

"Honnan tudja a toyota ezt az érzést előidézni az embereknél?"

Ez pusztán pszichológia. Sok helyről hallottad, hogy a toyota milyen megbízható, milyen jó, ezért tudat alatt is pozitív élményekkel társítottad. Gondolom, ha beülnél egy proace-be, akkor is ugyanezt éreznéd, pedig az gyakorlatilag egy citroen, az emblémán kívül nem sok köze van a toyotához.

"Utazáskor csend van, halk a motor, lágyan ringatózik a futómű. Mi a titok?"

Semmilyen titok nincs, ezt bármelyik jó állapotú, modern autó tudja. Valószínűleg rossz az összehasonlítási alapod és egy pár éves toyotát hasonlítasz egy 15-20 éves német autóhoz.

2020. máj. 15. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Na, péntek esti troll kérdés, elég új az irány.
2020. máj. 15. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
XD Hétéves korom óta családi autóként csak Opelünk volt. Szűkebb-tágabb családi körben volt több E Kadett, F Astra, G Astra. Vezetni is F Astrán tanultam. Nekem tényleg olyan ezek közül bármelyikbe beülni, mintha hazaértem volna, hiszen ezekkel nőttem fel. Nekem is G Astrám van egyelőre, és zajos, lomha, felszereltségre egy nagy nulla, mégis jó érzés benne ülni. Pszichológia ez, semmi több.
2020. máj. 15. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Sajat is200 lexusomba hasonlót érzek. 19 éves autó, de ha beleülök tudom, hogy elfogok jutni a 700kmre lévő célhóz. 12 éves kora óta van nálam, 150ezer kmvel vásároltam, most van benne 320ezer. Mindenből a legjobbat kapja,amit meg is köszön. Csendes, kenyelmes autó,amivel nyugodtan lehet utazni. De ha kell, a hátsókerék hajtásnak, és a spernek köszönhetően van bene egy kis játékosság is.
2020. máj. 17. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!