Mit tegyek, teljesen kétségbe estem?
Használtautót akarok venni, de nem találok olyat amit érdemes lenne megvenni. Egyik visszatekert, minimum 500 ezerrel, másikat már 3× kiflire törték, de úgy hogy már valószínűleg tunnerjóska se vállalná többször..
Nem szeretnék új autót venni, de úgy néz ki hogy muszáj lesz. Bár kitudja, ezek a betegágyak, mind jó lenne, de ha már a gyárban sem tudják rendesen összerakni, akkor nem érdemes azt sem megvenni.. Ti mit tennétek?
Remélem ez nem reklám akar lenni. Én is le szoktam nyomozni az autókat de a régi úton, felhívom a szervizeket, tudom, hogy nem az a fő foglalatosságuk hogy nekem válaszolgassanak ezért nagyon szépen meg szoktam őket kérni és az ügyfélkapun is lekérdezem a kilométerállásokat. Vagy ismerőstől veszek, de azt is átnézem. Egyébként még 10+ éves autók között is vannak szép állapotúak, csak nem 1 millió alatt.
De vegyél újat, az is jó választás, lízingelhetsz is.
Én azért veszek dízel autót, mert évi 40-60.000km-t megyek ergo 10 évesen legalább 400.000 van egy dízelbe... Felejtsük már el ezt a kilométer mizériát...
(Teszem hozzá volt 2 évünk amikor árut terítettem apummal saját kocsival a cégünknek, akkor ment 1 évbe az autó 110.000-ret)
Ha a keretből kijön a számodra megfelelő új autó, akkor nyilván azt, ha nem akkor a megfelelő használtat.
Ma már minden lehetőség adott, hogy kellő körültekintéssel vegyél használt autót, amivel jó eséllyel nem vágnak át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!