Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek, teljesen kétségbe...

Mit tegyek, teljesen kétségbe estem?

Figyelt kérdés

Használtautót akarok venni, de nem találok olyat amit érdemes lenne megvenni. Egyik visszatekert, minimum 500 ezerrel, másikat már 3× kiflire törték, de úgy hogy már valószínűleg tunnerjóska se vállalná többször..

Nem szeretnék új autót venni, de úgy néz ki hogy muszáj lesz. Bár kitudja, ezek a betegágyak, mind jó lenne, de ha már a gyárban sem tudják rendesen összerakni, akkor nem érdemes azt sem megvenni.. Ti mit tennétek?

2020. máj. 15. 08:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez nem reklám akar lenni. Én is le szoktam nyomozni az autókat de a régi úton, felhívom a szervizeket, tudom, hogy nem az a fő foglalatosságuk hogy nekem válaszolgassanak ezért nagyon szépen meg szoktam őket kérni és az ügyfélkapun is lekérdezem a kilométerállásokat. Vagy ismerőstől veszek, de azt is átnézem. Egyébként még 10+ éves autók között is vannak szép állapotúak, csak nem 1 millió alatt.

De vegyél újat, az is jó választás, lízingelhetsz is.

2020. máj. 15. 10:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasznalt eseten nézd meg a kedvenc típusok tesztjeit Totalcar népiteletétet és a típusok hibáit . Ezek utan szűkítsd le melyek kellenek , keresd fel ezeket és mindet informáld le . Egyeztess a tulajokkal hogy együtt átnézitek műhelyben csáp alatt a mesterrel amit fizetsz . Adjon eredetvizsgát es a kiderült állapot utan adjon árat . Vagy a Becsületesnepperrel üzletelj .
2020. máj. 15. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azért veszek dízel autót, mert évi 40-60.000km-t megyek ergo 10 évesen legalább 400.000 van egy dízelbe... Felejtsük már el ezt a kilométer mizériát...

(Teszem hozzá volt 2 évünk amikor árut terítettem apummal saját kocsival a cégünknek, akkor ment 1 évbe az autó 110.000-ret)

2020. máj. 15. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha a keretből kijön a számodra megfelelő új autó, akkor nyilván azt, ha nem akkor a megfelelő használtat.

Ma már minden lehetőség adott, hogy kellő körültekintéssel vegyél használt autót, amivel jó eséllyel nem vágnak át

2020. máj. 15. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az "újat ne" dolgot nem értem, igaz nem is nagyon vagyok benne az autóbizniszben. Valaki eltudná magyarázni itt vagy privátban, hogy miért tartanak sokan az új autótól? Az én felfogásom szerint az most jött ki a gyárból, teljesen új rajta minden, mégis mitől kéne ilyennél tartani?
2020. máj. 15. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
15-ös Értékvesztés mond valamit?
2020. máj. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!