Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik büntetőfékezgetnek mások...

Akik büntetőfékezgetnek mások előtt, nem félnek hogy egyszer elverik őket?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen videó van a neten. Velem nem történt mondjuk még ilyen. Csak úgy elgondolkodtam rajta hogy mi van ha egy olyan ember előtt fékeznek be aki mondjuk kiszáll a következő lámpánál és megcsapkodja a fékezgetőt. Honnan tudják hogy nem egy katona vagy kommandós ül az autóba?Vagy olyan aki tizenéve boxol...
2020. máj. 14. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem félnek. Vagy jól bunyóznak, vagy bezárják az ajtót.
2020. máj. 14. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem hogy gondolkodásban eljut egyáltalán odáig hogy féljen...
2020. máj. 14. 22:47
 3/18 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
88%
Én inkább azt nem értem, hogy nem félnek, hogy beléjük mennek és meghalnak.
2020. máj. 14. 22:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem aki jól bunyózik az nem itt éli ki magát.
2020. máj. 14. 22:56
 5/18 D. Brasco ***** válasza:
42%
A bunyózás legalább annyira kis stílű dolog mint a büntető fékezés.....es legalabb annyira "szabálytalan" és ugyanúgy büntetik.....szóval ezzel a boxolással csak óvatosan.....főleg miutan sosem tudhatod ki ül a masik autóban,es valoszinüleg nem vagy golyóálló.
2020. máj. 14. 23:05
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Akik büntetőfékezgetnek mások előtt, nem félnek hogy nem fogom elrántani a kormányt?

Nem fogom borítani az autót!

2020. máj. 14. 23:17
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát ezt mondom. Lehet hogy én egy pszichopata vagyok akinél fegyver van és simán lelövöm azt az embert. Ezért nem is értem hogy sok ember miért csinálja ezt. Vagy nem gondolkoznak vagy erősnek hiszik magukat vagy nem tudom. De ez a legkevesebb. Mi van ha én kamionnal megyek és befékeznek előttem és nem tudok megállni. Lehet hogy meghal a hüye sofőr miatt a hátsó ülésen ülő felesége vagy gyereke. Örökre elvenném a jogait az ilyen felelőtlen sofőröktől.
2020. máj. 14. 23:21
 8/18 A kérdező kommentje:
*jogsit
2020. máj. 14. 23:25
 9/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem félnek, mert abban a pillanatban nem gondolkodnak, kikapcs az agy...
2020. máj. 14. 23:31
 10/18 A kérdező kommentje:
Értem...
2020. máj. 14. 23:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!