Akik büntetőfékezgetnek mások előtt, nem félnek hogy egyszer elverik őket?
...vagy nem csak büntetőfékezgetnek, hanem szimplán kcsögök.
Tegnap is volt hasonló velem, ritka bunkó volt egy kretén, utána majdnem áttaposta a gázpedált a padlólemezen, nem győzött elkotródni a helyszínről.
Nem nagyon érdekel. Kamera van az autómban és ha ilyen történik megy a feljelentés. Ennyi. Jogsi ugrik neki plusz bírság.
Én nem verekszem. Majd megbaccák a rendőrök.
Csodás fővárosunkban történt egy ilyen eset velem. Nem oda valósi vagyok, egy nem egyértelmű lámpás kereszteződésbe értünk, ahol nem 50-nel mentem, hanem körülbelül 40-nel. Mögöttem fekete Q7 nyomja a dudát mint az ökör.
Persze megindultam, az meg letolt. Meg akart előzni utána a villamos síneken. Amint alkalma került rá, már mellettem is volt. Mivel az én autóm megeszi az ilyen 3.0 TDI Q7-et, nem annyira hagytam, hogy megelőzzön, de végül beengedtem, mert elfogyott a sávja.
Megállt előttem a kereszteződésben, bekúrta a féket. Kiszállt a 175 centis, ránézésre 30-35 éves 100 kilós cigány idióta, és megindult felém, nagyba mutogat meg minden. Közben ott ült neki az anyóson a 8-10 éves fia (!)...
Kicsit megijedtem, hogy kárt tesz az autómban. Belerúg, rácsap, stb...
Mellégurultam, lehúztam az ablakot, majd a következőt mondtam neki: Na takarodjál már el innen a jó k. anyádba te... Aztán lekanyarodtam, amerre haladtam volna amúgyis. Az meg csak állt, lesett, majd elindult vissza a kocsijához. Ha olyan kemény, miért nem jött utánam?
Az ilyen fékezgetek, meg kiugrálok a kocsiból, ezeknek általában annyi eszük is van... Aztán ha te nem szállsz ki, akkor meg megy a "mivan félsz?" "gyere akkor most mutasd meg", meg a hasonló duma. El kell ezeket engedni. Ezek jó eséllyel egyszer belefutnak egy náluk is nagyobb parasztba, aki jól elpic$ázza őket. 99%-ban ezek szájkaratés, verekedni egyáltalán nem tudó emberek. Azért ugrálnak ki, mert tudják, hogy te úgysem fogsz kiszállni és leállni velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!