Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik büntetőfékezgetnek mások...

Akik büntetőfékezgetnek mások előtt, nem félnek hogy egyszer elverik őket?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen videó van a neten. Velem nem történt mondjuk még ilyen. Csak úgy elgondolkodtam rajta hogy mi van ha egy olyan ember előtt fékeznek be aki mondjuk kiszáll a következő lámpánál és megcsapkodja a fékezgetőt. Honnan tudják hogy nem egy katona vagy kommandós ül az autóba?Vagy olyan aki tizenéve boxol...
2020. máj. 14. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem félnek. Simán tele tudod tolni az agyadat szteroiddal vagy herbállal/kristállyal olyan szinten, hogy mindennél és mindenkinél erősebbnek érezd magadat.
2020. máj. 14. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

...vagy nem csak büntetőfékezgetnek, hanem szimplán kcsögök.

Tegnap is volt hasonló velem, ritka bunkó volt egy kretén, utána majdnem áttaposta a gázpedált a padlólemezen, nem győzött elkotródni a helyszínről.

2020. máj. 15. 03:23
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem nagyon érdekel. Kamera van az autómban és ha ilyen történik megy a feljelentés. Ennyi. Jogsi ugrik neki plusz bírság.

Én nem verekszem. Majd megbaccák a rendőrök.

2020. máj. 15. 06:25
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Le fognak szokni róla mert egyre többen használnak kamerát és ez alapján már büntetnek is.
2020. máj. 15. 06:40
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem is értem őket, hirtelen már nem sietnek és szegények azt hiszik, hogy féltem a szaromat ebből kifolyólag játsszák az agyukat ameddig nem lesz belőle kocc.
2020. máj. 15. 06:59
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Csodás fővárosunkban történt egy ilyen eset velem. Nem oda valósi vagyok, egy nem egyértelmű lámpás kereszteződésbe értünk, ahol nem 50-nel mentem, hanem körülbelül 40-nel. Mögöttem fekete Q7 nyomja a dudát mint az ökör.

Persze megindultam, az meg letolt. Meg akart előzni utána a villamos síneken. Amint alkalma került rá, már mellettem is volt. Mivel az én autóm megeszi az ilyen 3.0 TDI Q7-et, nem annyira hagytam, hogy megelőzzön, de végül beengedtem, mert elfogyott a sávja.

Megállt előttem a kereszteződésben, bekúrta a féket. Kiszállt a 175 centis, ránézésre 30-35 éves 100 kilós cigány idióta, és megindult felém, nagyba mutogat meg minden. Közben ott ült neki az anyóson a 8-10 éves fia (!)...

Kicsit megijedtem, hogy kárt tesz az autómban. Belerúg, rácsap, stb...

Mellégurultam, lehúztam az ablakot, majd a következőt mondtam neki: Na takarodjál már el innen a jó k. anyádba te... Aztán lekanyarodtam, amerre haladtam volna amúgyis. Az meg csak állt, lesett, majd elindult vissza a kocsijához. Ha olyan kemény, miért nem jött utánam?

Az ilyen fékezgetek, meg kiugrálok a kocsiból, ezeknek általában annyi eszük is van... Aztán ha te nem szállsz ki, akkor meg megy a "mivan félsz?" "gyere akkor most mutasd meg", meg a hasonló duma. El kell ezeket engedni. Ezek jó eséllyel egyszer belefutnak egy náluk is nagyobb parasztba, aki jól elpic$ázza őket. 99%-ban ezek szájkaratés, verekedni egyáltalán nem tudó emberek. Azért ugrálnak ki, mert tudják, hogy te úgysem fogsz kiszállni és leállni velük.

2020. máj. 15. 08:05
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
Annyi eszük nincs, hogy féljenek. Plusz a szteroiddal felfújaott karok némelyik embernek ijesztőek, szóval ezért sem félnek. Na de ha mégis a törvény érvényesíti erejét velük szemben, ott sincs nagy baj, amíg letelik az 1 év eltiltás, legalább ráeszkábál egy bontóbol szerzett csomagtérajtót és lökhárítót a Focusra 😂😂
2020. máj. 15. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel kezdődik a történet? 50 helyett 60-al megyek kínomban, mivel 3cm-re rámhajt, folyamatosan nyomja a dudát. Mutogat. Megszívta? ....
2020. máj. 15. 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!