Kpm vizsga mennyire szigorú? Mire kell nagyon figyelni?
Figyelt kérdés
Elvették a forgalmimat mert nem gyári volt a lökháritó a kocsimon. Vissza lesz téve a gyári mire vizsgára megy, de viszont azt nem tudom hogy mire kell nagyon figyelni amikor vizsgára megy majd. Tudtommal a kpm vizsga sokkal szigorúbb, de azt nem tudom hogy mik azok a pontok amire nagyon kell figyelni. A kocsi 12 éve van nálam és nagyon nem akarom hogy kivonják a forgalomból.2020. máj. 12. 16:39
1/6 D. Brasco válasza:
A kpm vizsgán mindent nézni fognak érted?!MINDENT!!!!
Nem csak annyi lesz,hogy oké vissza van téve az eredeti lökhárító,oké rendben van.......
Es hidd el minden szarért meg fogják buktatni.Ugyhogy keszitheted a tárcád mert ez nem lesz egy olcsó mulatság
2/6 A kérdező kommentje:
Pénztárcát? Miért? Ott vagy megbukik vagy nem? Akkor is fizetnem kell ha nem megy át a vizsgán?
2020. máj. 12. 16:59
3/6 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt az 1es, hogy a jól felkészítéshez lesz szükséged pénzre, meg ha megbukik, akkor azért, hogy a következőn átmenjen. De majd ő elmondja ha nem így gondolta :)
4/6 D. Brasco válasza:
Pontosan arra gondoltam amit a 3-as ír.
Azt meg egyértelmű (bár ugy latszik a kérdezőnek nem) hogy ha megbukik akkor is fizeted a vizsgadijat.
5/6 A kérdező kommentje:
Vizsgadíj az elég egyértelmű volt. Én úgy értettem hogyha rendbeszedem a kocsit és odakerül majd a vizsgára és ha belekötnek valamibe akkor azért fizetnem kell ( Megbüntetnek érte ), de majd meg kell csináltatnom, bármi is az.
2020. máj. 12. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!