Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől prémium egy autó?

Mitől prémium egy autó?

Figyelt kérdés
Audi-bmw-mercedes német triót szokás prémiumnak hívni. Mitől különbek ezek az autók? Oké hogy drága meg nagy motor van benne, de rengeteg típushibával és hatalmas fenntartási költségekkel járnak használtan. Nem annak kéne prémiumnak lenni ami megbízhatóan teszi a dolgát és nem romlik el?Sok igényes autó van amibe jó a motor, kevesebbet fogyaszt és strapabíróbb is. Autópálya tempót azok is tartják,csend van az utastérben és kényelmes. Jogosan gondolom úgy hogy sok másik márka jobb minőségű autókat gyárt? Olyanok akik nem hangsúlyozzák hogy ez mennyire prémium közben meg ár érték arányban sokkal jobbak. Tényleg megéri annyi pénzt kifizetni csak mert xy jele van rajta?

2020. máj. 12. 15:34
1 2
 11/11 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

Azt hozzátenném, hogy azért a prémium autók beltere általában jobban bírja a strapát (nyilván nem minden típusra igaz ez). Láttam már E Mercedest 600 ezer kilóméterrel, és akkor nézett ki úgy, mint egy Ford Focus 400 ezernél (nem szidom a Focust, nekem is van egy, és szeretem).

Csak mire az átlag ember megveszi a 10-15 éves prémium autót, olyan tulajokon is átmegy, akik sz@rtak karbantartani, és ez a belterén is meglátszik.

2020. máj. 25. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!