Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és a prémium autók?

Figyelt kérdés

Én azt figyeltem meg hogy az összes 10 milliónál drágább autóban ül egy szép csaj a barátja melett. A férfi általában 20-35 közötti , sportos , divatos valaki, melettuk a csajok meg 17-30 közötti ránézésre szép , nagyképű nők.

Ne mondja már senki hogy ezek nem anyagias , pénzre hajtó nők.. miért nem egy Trabantban ülnek valaki csöves melett ?

2019. aug. 22. 11:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

És ezen mit lehet még rágódni? Szüless legközelebb szép vékony nőnek,aki hajlandó is belemenni ilyen alkukba.

Az egyik ismerősöm se nem szép, se nem vékony viszont a keleti nő-nyugati férfi minta nagyon jól bevált náluk, ő kiszolgál, cserében mindent megkap a kellemes élethez.

2019. aug. 22. 11:29
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

És ezek a 20-35 közötti férfiak honnan szedtek 10 millió feletti autót? Talán van egy sugár mamijuk?

Érdekes, az nem zavar itt senkit, hogy egy férfinek 10 millás autója van. Ha egy nőnek, akkor rögtön biztos curva.

Másrészt talán akinek jó aitója van, nem lehet barátnője? Akinek jó autója van, annak nincs semmi belső értéke, amiért szeretni lehetne? EGyedül az autója van, és csak azért vannak mellette?

Nagyon unalmas a hisztitek már itt.

2019. aug. 22. 11:33
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél te is prémium autót.
2019. aug. 22. 11:33
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
De minden kérdés a kocsikról van ebben a kategóriában, komolyan. :( Olyan unalmas. :/ Nem lehetne ezen átsiklani? Miért dühít? Vagy irigy vagy a jó kocsis - szép nős férfiakra?
2019. aug. 22. 11:35
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

A Trabant már ritka madár, de swiftben ülhetnének. :D

33/f

2019. aug. 22. 11:42
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha a szemész nem talál hibát akkor pszichiáter.
2019. aug. 22. 11:51
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Ennyire nem lehet hülye valaki :D
2019. aug. 22. 11:53
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Én is szép vagyok, mégis egy Suzuki Ignisben ülök a férjem mellett.

Amúgy meg azért nem melletted ülnek, mert ezek a nők bankszámla alapján választanak párt maguknak. Kár ezen rágódni, keress egy normális nőt.

2019. aug. 22. 11:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy gazdag palinak nem lehet normalis kapcsolata amiben a no nem anyagias??
2019. aug. 22. 12:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
A Trabantban ülő csöves az jobb ember? Akinek meg pénze van, az nem lehet normális, intelligens, kedves? Mikor megismertem a párom, akkor egy Renaultja volt, most meg sokkal drágább autója van. És érdekes, de ugyanaz az ember, ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Akkor most pénzéhes vagyok, vagy nem?
2019. aug. 22. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!