Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és a prémium autók?

Figyelt kérdés

Én azt figyeltem meg hogy az összes 10 milliónál drágább autóban ül egy szép csaj a barátja melett. A férfi általában 20-35 közötti , sportos , divatos valaki, melettuk a csajok meg 17-30 közötti ránézésre szép , nagyképű nők.

Ne mondja már senki hogy ezek nem anyagias , pénzre hajtó nők.. miért nem egy Trabantban ülnek valaki csöves melett ?

2019. aug. 22. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt női szemmel fordítva látom. Gazdag pasi megkaphat bárkit. Nemgazdag pasi csak beér. Tehát az igazi szerelemhez gazdag pasit kell fogni, mert ha gazdag pasi van veled, ő nem csak megalkuvásból teszi, mert megkaphatna jobbat is.
2019. aug. 22. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:

11-s jól mondja.

A csóró pali megalkuszik,mert nem tud jobbat szerezni,aztán megy a cirkusz a vita egész nap mindenen,ha a pali megszedi magát egyből dobja az előzőt ha nem szerelemből szedte fel.

Egy gazdag kisportolt pali meg bárkit megkaphat,vàlogathat,akivel van azt biztos szereti.

2019. aug. 22. 14:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert egy Trabant igencsak prémium kategória a csövesnek. 😅😅😅
2019. aug. 22. 14:15
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Abba nem gondoltál már bele, hogy az illető a drága kocsin kívül mást is fel tud mutatni? Gondolok itt arra, hogy olyan végzettsége, világnézete, életrevalósága illetve kommunikációs képességei vannak, amik lehetővé tették, hogy drága autót vegyen magának. Ezek közül sokan mérnökök, közgazdászok, pénzügyi szakemberek miközben "uram bocsáss" külsőre is vonzóbbak, mint az erkölcsi győztes szerény trabant tulajdonosok. Oké, lehet ők se zsigulival kezdték a karrierjüket egy normális családban felnőve, de egy szintén diplomás, tanult, szofisztikált közgazdász, jogász csajtól mi jogon várod el, hogy csak olyan pasival jöjjön össze, aki kifele nem mutat semmit miközben farzsebből megteheti? Honnan a jó fra**ból terjedt el itt a gyk-n az az idióta tévhit, hogy aki pénzes, luxuautóval jár és luxusházban lakik, az ezeken kívül mást nem tud felmutatni? Itt komolyan minden hisztis azt hiszi, hogy akinek pénze van azt csak úgy apuci eltartja és finanszírozza a barátnője költségeit is az egy szem fiacskájának? Pasi vagyok, szintén lúzer és csóró, de már baromi unalmas ez a hiszti, mert közel sem itt kezdődnek az igazságtalanságok a társkeresés terén.
2019. aug. 22. 14:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Lassan komolyan elmebetegek lesztek itt néhányan. Szerezzetek már valami hobbit, könyörgöm amellett, hogy teljesen vadidegen nőket figyeltek, és véleményeztek. Rendes rosszul vagyok a gondolattól, hogy akár egymásba futhatunk az utcán.
2019. aug. 22. 16:06
 16/20 anonim ***** válasza:
11: akkor topmodell csaj kell, mert egy nem topmodell szépségű csaj nem tud szeretni, csak beér? Ekkora h_lyeséget.....
2019. aug. 22. 17:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem is rossz ötlet. Hisz a topmodell megkaphat bárkit, tehát ha mégis velem van akkor azt a személyiségemért teszi. Ennyi, topmodell kell, senki más. :D
2019. aug. 22. 17:07
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Egy normális nő nem jön össze prolival!
2019. aug. 22. 18:50
 19/20 anonim ***** válasza:

16-os, ahogy gondolod, az már nem az én oldalam.

Viszont ebben nem nagyon hiszek, mert csodaszép modelleknek, színésznőknek vannak tök átlagos férjeik. Legalábbis én sokszor nézem, hogy mennyire eltérnek egymástól. De olyat még nem láttam, hogy pénzes pasinak átlagos nője legyen.

2019. aug. 22. 20:51
 20/20 anonim ***** válasza:
19: Kicsit ellentmondás, nem? Ha a gyönyörű, modell csajok a szegény srácokkal vannak, akkor kik is vannak a gazdagokkal?
2019. aug. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!