Hogy bírjam ki a jogosítványig? (Többi lent)
Ne bántsátok! Szerintem tök cuki, hogy huszonévesen nem a pia és a drog valamint a bajkeverés foglalkoztatja!
Tök normális, sőt becsülendő, hogy dolgozik, spórol és értelmes dolgokra költ.
Neked kérdező, annyit mondanék, hogy nehéz dolgod van. Én 32 éves nőként novemberben kezdtem vezetni tanulni, úgy, hogy előtte semmit nem vezettem.
A kezdeti nehézségek ellenére is hamar "függő" lettem.
Apukámnak is opel astraja van, de nem adja oda gyakorolni. Így aztán nagyon nehéz dolgunk van az oktatómmal, főleg hogy kinaradt ez a 2 hónap a vírus miatt.
Tényleg jó ötlet, hogy gyakorold a kreszt vagy iratkozz be kreszre addig
Én is be voltam zsongva a jogsi miatt, de azért ennyire nem...
Jogosítvány megszerzése előtt autót venni meg óriási baromság. Addig is kell rá biztosítást fizetni, feleslegesen áll, nem tesz jót a gépnek.
Az utakon ne legyél ennyire meggondolatlan, ne az érzelmek domináljanak vezetés közben.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy tudsz vizsgázni januárban. Emlékezz, egy járvány tört ki, először azoknak kell befejezni a tanulást, akiknek félbemaradt a korona miatt.
Balesetmentest!
20F (2 éve van jogsim)
Oktatóval beszéltünk, és Ő mondta, hogy Januárban lenne szabad hely :D Szerencsére itt nálunk kevesen akarnak jogosítványt szerezni és van sok autós iskola.. :D Így ,,talán" szerencsém van ezen a téren :D
Az autót azért vettem meg most, mert nyáron szeretnék rá költeni, hogy szebben nézzen ki.. A jogsi ára már megvan, félre van téve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!