Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy bírjam a nyomást szimulát...

Hogy bírjam a nyomást szimulátor versenyzés közben?

Figyelt kérdés

Sajnos rájöttem, hogy egy elfogdható sebességem megvan, de a nyomást nemtudom kezelni ,mert eddig csak gép ellen játszottam, és az picit más mint emberek ellen (számomra)

és mindig hibázok. Tudtok valami jó tippet hogyan kellene javítanom, persze a gyakorláson kívül?

2019. ápr. 21. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A nyomás kishitűségből is adódhat. Számítasz arra, hogy hibázol, mert titkon vagy tudat alatt nem tartod magadat olyan jónak, mint mások?

Ez tényleg leginkább gyakorlással oldható fel, vagy pedig azzal, hogy egyszerűen megpróbálod elhinni azt, hogy más is ugyanúgy hibázhat, mint te, és egyáltalán nem jobb nálad.

2019. ápr. 21. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen én is ezen gondolkodtam a kérdés kiírása után, és lehet , hogy ez a baj, mert a legutóbb 4-5 mp előnyöm volt, mégis túleröltettem, és túl hamar léptem a gázra, mert féltem, hogy utólérnek, pedig hasonló szinten vagyunk, mert olyanokkal dob össze a játék. Szóval igen, majd gyakorlom. :)

Köszi a választ!

2019. ápr. 21. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Menjetek már innen a közlekedés kategóriából.

Játszatok a homokozóba.

2019. ápr. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!