Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy bírjam ki a jogosítványig...

Hogy bírjam ki a jogosítványig? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Magánterületen szoktam vezetgetni autót, motort és egyéb munkagépeket, de már 2 hónap múlva kezdem el a jogsit, mert akkor kezdhetem... Alig várom, hogy meglegyen és tudjak menni... Igen, fiatal vagyok még.. Igen, van már autóm.. Nem, nem BMW, hanem egy F Astra.... Nem, nem a szüleim rakták a seggem alá, hanem zsebpénzből vettem elég jó áron... Viszont a kérdésem, hogy hogyan tereljem el róla a gondolataimat a vezetésről, hogyan gondoljak arra, hogyan gondoljak arra, hogy hamar meglesz? Januárban tudok forgalmi vizsgát tenni... :/

#autó #vezetés #vizsga #jogiszerzés
2020. máj. 11. 19:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Ó, te szegény! Mi lesz most veled?

Talán dolgozz/tanulj, nem tudom melyiket csinálod.

Vagy keress egy időigényes hobbit.

Nincs itt más baj, csak bacottul rá érsz.

2020. máj. 11. 19:19
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

A zsebpénzt nem szüleidtől kaptad? :)

Nem kell elterelni, inkább használd ki a lelkesedésed és a sok szabadidőt: szerezz be egy kresz oktatókönyvet és tanuld meg. Utána naponta töltsél ki online teszteket. Hidd el, nincs annál rosszabb, mint amikor a kresz vizsga miatt csúszik a rutin.

Hasonlóképpen, az elsősegélynyújtást is elkezdheted tanulni.

2020. máj. 11. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem biztos, hogy a zsebpénzt a szüleitől kapta.

Én is hasonló helyzetben voltam, mint te most. Felkészültem magamtól kreszre, eü már megvolt azzal nem kellett csinálnom semmit. Azt tudom neked még tanácsolni, hogy dolgozz ezidő alatt minél többet, hogy az esetleges javításokat is tudd fizetni, meg persze a jogosítványt. Ha ezekre mindre van félretett pénzed akkor is dologozz, ez két szempontból is előnyös, pénzed lesz belőle és nem a jogsin fogsz pörögni.

2020. máj. 11. 19:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Első hozzászólónak mondanám, hogy a jogosítványt azért szeretném minél előbb megszerezni, hogy édesapám válláról le vegyem a terhet, ugyanis Ő heti szinten jár kb. 160 km-t piacra... Ezt szeretném átvenni tőle, hogy ne kelljen a nap 24 órájában úton lennie.... Igen, dolgoztam és most is dolgozok, hogy legyen több pénzem... A zsebpénz munkából, húsvétről, 2 évvel ezelőtti ballagásomról és karácsonyról jött össze, nem a szüleimtől kaptam :D
2020. máj. 11. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem simán még agyilag túl gyerek vagy, ha ez számodra olyan nehézséget jelent, hogy türelemmel várj...
2020. máj. 11. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Aki szeret vezetni, annak nehéz 17-18 évesen erre várni, de ti ezt nem érthetitek.
2020. máj. 11. 23:24
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

Heti szinten jár 160km-t .....24 órában úton van.

Őőőőőő, hol tanultál számolni?

Ha a vasárnapot levesszük, akkor az nincs még napi 30km. sem.

Az ugye 15 oda, 15 vissza. Ez az a komoly teher, ez a 24 órás elfoglaltság?

Vigyél már legalább valami logikát a hülyeségedbe. :D

2020. máj. 11. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
26%

"Aki szeret vezetni, annak nehéz 17-18 évesen erre várni, de ti ezt nem érthetitek."

Akkor ezek szerint azt nem érted, hogy a vezetéshez nem árt ha agyilag felnőtt az illető...

2020. máj. 12. 00:41
 9/14 A kérdező kommentje:
7-es kommentelőnek mondanám, hogy azt se tudod hova jár hetente... Oda vissza 160 km! Ezen felűl még a nap 24 órájában úton van, hogy mindenhova odaérjen.... Zöldségboltot üzemeltet, oda kell az áru... De persze jössz rögtön azzal, hogy ez a napi elfoglaltság... Cserélj vele egy napra helyet és rájössz, aztán jöhetsz azzal, hogy 30 km sincs 😀
2020. máj. 12. 08:40
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Szó szerint értelmeztem a válaszodat.

Ha hülyeséget írtál, akkor az téged minősít. :)

2020. máj. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!