Hogy bírjam ki a jogosítványig? (Többi lent)
Ó, te szegény! Mi lesz most veled?
Talán dolgozz/tanulj, nem tudom melyiket csinálod.
Vagy keress egy időigényes hobbit.
Nincs itt más baj, csak bacottul rá érsz.
A zsebpénzt nem szüleidtől kaptad? :)
Nem kell elterelni, inkább használd ki a lelkesedésed és a sok szabadidőt: szerezz be egy kresz oktatókönyvet és tanuld meg. Utána naponta töltsél ki online teszteket. Hidd el, nincs annál rosszabb, mint amikor a kresz vizsga miatt csúszik a rutin.
Hasonlóképpen, az elsősegélynyújtást is elkezdheted tanulni.
Nem biztos, hogy a zsebpénzt a szüleitől kapta.
Én is hasonló helyzetben voltam, mint te most. Felkészültem magamtól kreszre, eü már megvolt azzal nem kellett csinálnom semmit. Azt tudom neked még tanácsolni, hogy dolgozz ezidő alatt minél többet, hogy az esetleges javításokat is tudd fizetni, meg persze a jogosítványt. Ha ezekre mindre van félretett pénzed akkor is dologozz, ez két szempontból is előnyös, pénzed lesz belőle és nem a jogsin fogsz pörögni.
Heti szinten jár 160km-t .....24 órában úton van.
Őőőőőő, hol tanultál számolni?
Ha a vasárnapot levesszük, akkor az nincs még napi 30km. sem.
Az ugye 15 oda, 15 vissza. Ez az a komoly teher, ez a 24 órás elfoglaltság?
Vigyél már legalább valami logikát a hülyeségedbe. :D
"Aki szeret vezetni, annak nehéz 17-18 évesen erre várni, de ti ezt nem érthetitek."
Akkor ezek szerint azt nem érted, hogy a vezetéshez nem árt ha agyilag felnőtt az illető...
Szó szerint értelmeztem a válaszodat.
Ha hülyeséget írtál, akkor az téged minősít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!