5 millióig milyen élményautókat ajánlotok?
Az, hogy tömegbe hajtanak Mustangokkal a tapasztalatlan sofőrök, semmi köze a régebbi Mustangok hátsó (amúgy tényleg szar) felfüggesztéséhez.
Simán az emberek szerencsétlenek akik vezetik. Ennyi. Nameg olcsó. Amerikában szinte bárki tud venni bármilyet... A legutolsó mekiben dolgozó takarítónak is egy éves fizetése egy zsírúj szalon V8-as. Hát még a használt.
És hogy miért mindig a Mustangok hajtanak tömegbe? Nem csak az hajt tömegbe. Csak abból van baromi sok. Nyilván ha egy évben eladnak 100.000 mustangot, abból jóval többet fognak összetörni, mint az egy évben eladott 5000 darab Audi RS5-ből. Ugyan úgy törik az összes többi autót is. Csak abból az eladások miatt értelemszerűen kevesebb is fut.
De bármilyen autóról találsz tömegbehajtós videót. 2020-as M3-as BMW-ket is megforgatnak meg eldobják. Pedig aztán annak hiperszuper futóműve van.
#34 Hát de hivatalosan még nincs.
Így ahogy a cikkben van, már létezik a következő 7-es és 5-ös generáció is.
Én 3X voltam élményvezetésen 1X Camarot másik 2 alakalommal Corvettet vezettem.
Én azt mondom, hogy mielőtt megvennéd bármelyiket is próbálj ki legalább egy használt corvettet a C5-től felfelé már nagyon erősek és gyorsak. Össze se lehet hasonlítani élménybe még az újabb BMWk és más magas kategóriájú autókkal, mivel ez hátsó kerékmeghajtású és jobban érezni a sebességet ahogyan tol előre! Olyan élmény volt számomra mikor lepadlóztam hogy csak na. Mellesleg ha akarsz lehet vele gyakorolna a farolatást és driftelést a hátsó meghajáts miatt nagyon látványos is. A motorblokkja isnagyon megbízható és strapabíró LS blokk.
Remélem segítettem!
#36: Azért az 5. generációs (előző) Mustang is egész jól sikerült. Formára nagyon szépek azok is, a Facelift utáninak a futóműve se olyan szar elvileg.
Ezekből ki lehet fogni 4,5 milliótól a V6-osokat. V8-asokat 7 körül már találni.
A Facelift előttiekből szerintem találsz V8-asat 5 millióért. Abból a V6-ost meg 3,5 ért is.
5 millióról beszélünk. Ennyiért szintén "csak" V6-os Camaro van. Corvetteből is csak a régiek vannak ennyiért (C3 / C4).
Tiszta sor, hogy a V8 jobb mint a V6. De Az mindenhol drágább, többet eszik, satöbbi. Valakit ez érdekel, valakit nem.
Amúgy a kérdező nem hiszem, hogy ragaszkodik a V8-hoz. Vagy? Élményautónak tök jó alternatíva egy FL utáni 5. Generációs V6 Mustang is. 300 akárhány lóerő. Fogyasztása meg fenntartása is baráti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!