Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok egy 18...

Milyen autót ajánlotok egy 18 éves friss jogsis lánynak?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami kis csajos városi autót venni olyan 1,5 millió forintig. Ne legyen túl nagy mert a parkolással hadilábon állok :P Olyat szeretnék amiben azért elférünk legalább 4-en ha úgy adódik. Legyen megbízható és piroos :) Tudnátok ilyen autókat ajánlani? Apának egy toyota land cruiser terepjárója van de ő dolgozni is azt használja meg kvázi családi autó szerepet is az töltötte be nálunk. Na de az hatalmas, párszor vezettem de már de úristen... akkora autót nem szeretnék meg az nagyon sokat is fogyaszt.Apu azt mondta vegyek egy kis toyota corollát. Azok megbízhatóak? Nem emlékszem hogy apu toyotája bármikor is rossz lett volna de már régóta megvan neki talán már újkora óta és napi szinten használja de ő leginkább utánfutóval visz vele gépeket, van már benne vagy 7-800 ezer kilométer de 10-15 litert fogyaszt és azt nem akarom.A corolla jó vagy mást ajánlotok?Csajos legyen.
2020. máj. 7. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Toyota corollából van ferdehátú és azok elég megbízhatóak is. De ott a yaris is ami szintén elég jó választás. Esetleg egy második generációs nissan micra (az első is nagyon jó csak elég szűkös, tudom mert nekem is olyan van)

De a toyotákkal nem lőhetsz mellé mert kényelmesek és megbízhatóak, bár azokból szerintem max yarisból fogsz pirosat találni mert a corollák töbnyire szürkék feketék és fehérek :D

2020. máj. 8. 02:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Felesegemnek Corolla van. Nem tipikus csajos auto de o nagyon szereti. Nem is nagyon vezethetem :)

En a helyedben Toyota Aurist vennek ami gyakorlatilag 5 ajtos Corolla. A Sedannak mely a csomagtartoja es nem magas. Egy magas dobozt nem lehet betenni. En nem szeretem hogy nem olyan egyszeru elerni benne dolgokat es szinte bele kell hajolni a csomagtartoba. Tolatni is jobb az 5 ajtos autokkal.

Nem tudom a magyarorszagi autoarakat de egy Auris talan kijon 1,5 millio korul.

2020. máj. 8. 02:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Skoda SuperB, Volkswagen Passat, Audi A6, Toyota Avensis stb. Ezekbe kényelmesen elfértek. Jah hogy ez nagy...

Corolla jó de a fentieknél nyilván kisebb, viszont a csajos az a Yaris, Peugeot 206, Twingo stb. Ami még kisebbek

2020. máj. 8. 04:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Amivel még jól járhatsz, az a második generációs Mazda 2, 2007-től. Nem jellemző rá a rozsda, mint a 3-ra és a 6-ra, pirosban kifejezetten "csajos". Vagy igen, a Honfa Jazz, Yaris. Esetleg a "vasaló" Swift, az újabb, 2005-től.
2020. máj. 8. 08:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Beírtam neked a keresőbe hogy 'red girly car'

[link]

de csupa rőzsaszínű autót dobott ki. Törődj bele hogy rózsaszínű autód lesz.

2020. máj. 8. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom az állapotát mert telefonról vagyok de egy ilyesmi ?

[link]

2020. máj. 8. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt kell eldöntened magadban, hogy könnyen akarsz parkolni, kis autóval - vagy a barátnőid előtt akarsz villantani bulizós autóval.

A kettő együtt nem megy.

Vagy kérj még egy kis lóvét apucitól, és vegyél olyan corollát, miben már van kamerás tolatóradar. :-D

2020. máj. 8. 20:22
 18/18 anonim válasza:
BMW 316i compact :)
2020. jún. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!