Milyen autót ajánlotok egy 18 éves friss jogsis lánynak?
Toyota corollából van ferdehátú és azok elég megbízhatóak is. De ott a yaris is ami szintén elég jó választás. Esetleg egy második generációs nissan micra (az első is nagyon jó csak elég szűkös, tudom mert nekem is olyan van)
De a toyotákkal nem lőhetsz mellé mert kényelmesek és megbízhatóak, bár azokból szerintem max yarisból fogsz pirosat találni mert a corollák töbnyire szürkék feketék és fehérek :D
Felesegemnek Corolla van. Nem tipikus csajos auto de o nagyon szereti. Nem is nagyon vezethetem :)
En a helyedben Toyota Aurist vennek ami gyakorlatilag 5 ajtos Corolla. A Sedannak mely a csomagtartoja es nem magas. Egy magas dobozt nem lehet betenni. En nem szeretem hogy nem olyan egyszeru elerni benne dolgokat es szinte bele kell hajolni a csomagtartoba. Tolatni is jobb az 5 ajtos autokkal.
Nem tudom a magyarorszagi autoarakat de egy Auris talan kijon 1,5 millio korul.
Skoda SuperB, Volkswagen Passat, Audi A6, Toyota Avensis stb. Ezekbe kényelmesen elfértek. Jah hogy ez nagy...
Corolla jó de a fentieknél nyilván kisebb, viszont a csajos az a Yaris, Peugeot 206, Twingo stb. Ami még kisebbek
Beírtam neked a keresőbe hogy 'red girly car'
de csupa rőzsaszínű autót dobott ki. Törődj bele hogy rózsaszínű autód lesz.
Nem tudom az állapotát mert telefonról vagyok de egy ilyesmi ?
Kérdező, azt kell eldöntened magadban, hogy könnyen akarsz parkolni, kis autóval - vagy a barátnőid előtt akarsz villantani bulizós autóval.
A kettő együtt nem megy.
Vagy kérj még egy kis lóvét apucitól, és vegyél olyan corollát, miben már van kamerás tolatóradar. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!