Melyik 15év körüli autóra nem jellemző a rozsdásodási hajlam?
Figyelt kérdés
További kritérium, hogy legyen belőle 2liter alatti benzines, megfizethető, és úgy általában megbízható.2020. máj. 5. 18:23
2/9 anonim válasza:
Van ilyen? Szerintem te valótlant keresel! A megfizetés pedig szubjektív dolog, nem tudom mit enged meg a pénztárcád. Lehetetlent keresel és a kérdésed nem egyértelmű sajnálom. Fél információkból nem tudok segíteni.
5/9 anonim válasza:
Amelyikre vigyáztak. Télen pl amikor sóznak ki se hozták a garázsból. Esőben sem négykerekű esernyőként tekintettek rá, stb. Az sem hátrány, ha már galvanizált karosszériával készült. Viszont az ilyen megvigyázott autó ritka. Ha találsz is, nem fogod aprópénzért megkapni.
6/9 anonim válasza:
Az A2 miért lett lepontozva?
Azon max. a kipufogó vagy a futómű tud rozsdásodni, mivel a karosszéria aluból van.
7/9 anonim válasza:
Renaultokra se jellemző a kritikus rohadás. Nyilván, valamennyi azon is lesz.
8/9 anonim válasza:
Porsche Boxster, 911, Cayman. De nagy valószínűséggel a Panamera és a Cayenne sem rohad, nagyon ad a gyártó a korrózióvédelemre.
9/9 anonim válasza:
Bocsánat, a 2 liter alatti-n elsiklottam. Elnázást kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!