Mennyire jellemző az erőszakra való hajlam a mai pusztai környezetben élő magyar férfiakra?
Nem olyan rég néztem meg ezt a videót ( https://www.youtube.com/watch?v=TySsiA1PUW0 ) és az eszembe jutott hogy a mai magyarországi magyar férfiakra egyáltalán nem jellemző az úgynevezett " erőszakra való hajlam " ...
Persze az lehet hogy tévedek , de szerintem a dél olaszországi olasz meg brabanti holland illetve flamand férfiakra sokkal jellemzőbb az a magatartás hogy odavágnak ha valaki vagy valami felboszszantja őket , miközben a magyarországi magyar férfiakra inkább a szitkozódás jellemző ...
Viszont az az igazság hogy én még soha nem éltem Magyarország " pusztai " részén , szóval az könnyen lehet hogy ott sokkal inkább él az ősmagyar férfiakra jellemző harcias ösztön .
Nem is azt akartam mondani hogy a vidéki férfiak Mordori módon viselkednek , csupán azt hogy a személyes észrevételeim alapján a del olaszországi olasz meg brabanti holland/flamand férfiakra sokkal jellemzőbb az erőszakosság mint a magyar hasonmásaikra ...
Miért van ez így ? Továbbá kivételt képeznek ez alol a pusztai vidéken élő magyar férfiak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!