Felétek jellemző a térdeltetés, becsicskitás?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor valaki letérdelteti a másikat, egy szóval behódoltatja. Lányok is csinálják? Kikre jellemző, hogy ilyeneket csinálnak?2018. júl. 11. 16:01
1/11 anonim válasza:
Romáknál jellemző- feltételezem.
Itt Sopronban még soha nem láttam/hallottam róla, hogy bárki ilyet csinált volna iskolában.
3/11 anonim válasza:
elso jol mondja,de fajtol fuggetlenul van ilyen az iskolakban boven. Felenk is van ilyen,bar nem 100%ig,tehat inkabb ugy mondom hogy megesik parszor...
4/11 anonim válasza:
Még nem voltam börtönben, intézetben, stb.
5/11 anonim válasza:
Felénk heves megyében a cigányoknál is magyaroknál is akit letérdeltetnek azt jelenti hogy úgy telibevágta hogy térdre esett. Nem szokás csak úgy valakit becsicskítani hogy "térdre kutya" ilyen csak a filmelben van. Jó nyilván van ilyen de kezüket felteszik azt hadszóljon. Én lányoknál sem láttam ilyet soha. Nem szokás.
6/11 anonim válasza:
En meg ilyenrol sose hallottam, pedig eleg kutya kornyeken nottem fel, de meg olvasni se olvastam ilyenrol soha, pedig az egyik kedvenc elfoglaltsagom (marmint az olvasas).
7/11 anonim válasza:
Nem gettóban lakom, egy normális helyen nincs ilyen.
8/11 anonim válasza:
Középiskolás kóter fele pék, hentes cigány volt, mégsem volt ilyenre példa. Első évben volt 1-2 szivatásféle (fekvőtámasz vagy húzódzkodás csináltatása), afféle szecskáztatás, de semmi efféle durvulás. Kivéve, ha valaki kihúzta a gyufát valakinél, akinél nem kellett volna.
9/11 anonim válasza:
Általánosban egyik osztálytársam azt mondta a másiknak, hogy terdeljen le és kérjen bocsánatot. És amaz letérdelt. Én nem láttam, hanem a többiek mondták a tanárnak és a tanárok kiakadtak vagy nem tudom, nem emlékszem pontosan.
10/11 anonim válasza:
Engem egy köcsög ózdi akart becsicskítani, Suha Richárd. Drogos fasz. Itt Sopronban. Elsőnek üzenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!