Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel nyújt többet egy...

Mennyivel nyújt többet egy drágább autó? (sokadik milyen autót vegyek kérdés)

Figyelt kérdés

Sosem volt 15 évesnél újabb autóm, most lehetőségem van vásárolni max 2 éves autót, esetleg szalonautót. Max. 6.5 millióm van rá, elég nagy a választék. Persze nem bánnám, ha olcsóbb lenne, ezért is merült fel a kérdés. Már egy K astra is bőven kiszolgálna hosszú távon, de annyira nem tetszik, egy honda civicbe szívesebben ülnék be. Persze a mezőnyben van nálam a focus, corolla, octavia, golf is. Igazából minden, ami 15 évig autó marad és később 2 gyerekkel is simán haszálható lesz.

Teszteket elnézve csak apróságokban nyújt többet egyik-másik autó. (hasonló teljesítménynél, persze)

Szerintetek a felsorolt autók közül többet nyújt egy drágább, "jobb" fajta? Ha igen, mivel és melyiket választanátok?

2020. máj. 2. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tőlünk kérdezed hogy mit akarsz ?

Ha jót akarsz autózni akkor 1.5 turbo civic ha belefér a keretbe. Ha szeretsz vezetni nagyon fogod imádni.

Megbízható kényelmest akarsz ? Akkor Mazda 3 vagy 6. Elvileg rohad enyém 2015os nem rohad ám és imádom . Igaz 15 évig nem lesz meg mert asszony szereti rugdosni így már egyre rondabb és fenyezohoz nem viszem mert elveszi így pár év és eladjuk. 2 gyerekhez sok is

Egy golf jól hangzik de nem kene , egy Skoda racionalis valasztas, de nekem olyan nagy racionalitás nem kell.

2020. máj. 3. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező Kiara van 7 év garancia ill 12 év garancia a rozsdásodásra. Ár-érték arányban pedig a koreai kocsik jók. Ráadásul a kötelező szervizek is 50 alatt vannak, nem 100-200 körül.

Nekem Picantom van, 3,7 volt a teljes ára, azt hittem tele lesz olcsó műanyaggal, de meglepően normális műanyag borítások vannak benne, kényelmes és tök vicces, amikor ki kell előznöm a 15-20 éves külföldről behozott merciket meg béjemvéket az autópálya külső sávjában (gondolom, sporolniuk kell az üzemanyaggal)

2020. máj. 3. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Sokkal.

10 évig egy dízel Alfa 147 volt alattam amit akkoriban másfélért vettem, szép nyomatéka volt, erősen gyorsult és messze volt a vége, menetstabilizátor, elektromos tükrök, klíma, pohártartó, jól néz ki... örültem mint majom a farkának, hogy milyen király verdám van.

Aztán 10 év elteltével vettem egy 2017-es Audi TT-RS-t nyolcjegyű összegért: virtual cockpit, S-tronic automata váltó sportváltó-karokkal, durrogó sportkipufogó (gyárilag), LED mátrix világítás, Quattro összkerék hajtás, drive select, automata kormányzás, klíma 10 másodperc alatt sarkvidéki hideget csinál, ülésfűtés, páratlanul gyönyörű belső, bluetooth, wifi, holttér-radar -- és még sorolhatnám.

Kétségtelenül közben fejlődött a technológia, de sokáig szóhoz sem tudtam jutni, ráadásul egy mai új autó sem tudja a felsoroltak nagy részét.

2020. jún. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!