Mennyivel nyújt többet egy drágább autó? (sokadik milyen autót vegyek kérdés)
Sosem volt 15 évesnél újabb autóm, most lehetőségem van vásárolni max 2 éves autót, esetleg szalonautót. Max. 6.5 millióm van rá, elég nagy a választék. Persze nem bánnám, ha olcsóbb lenne, ezért is merült fel a kérdés. Már egy K astra is bőven kiszolgálna hosszú távon, de annyira nem tetszik, egy honda civicbe szívesebben ülnék be. Persze a mezőnyben van nálam a focus, corolla, octavia, golf is. Igazából minden, ami 15 évig autó marad és később 2 gyerekkel is simán haszálható lesz.
Teszteket elnézve csak apróságokban nyújt többet egyik-másik autó. (hasonló teljesítménynél, persze)
Szerintetek a felsorolt autók közül többet nyújt egy drágább, "jobb" fajta? Ha igen, mivel és melyiket választanátok?
Tőlünk kérdezed hogy mit akarsz ?
Ha jót akarsz autózni akkor 1.5 turbo civic ha belefér a keretbe. Ha szeretsz vezetni nagyon fogod imádni.
Megbízható kényelmest akarsz ? Akkor Mazda 3 vagy 6. Elvileg rohad enyém 2015os nem rohad ám és imádom . Igaz 15 évig nem lesz meg mert asszony szereti rugdosni így már egyre rondabb és fenyezohoz nem viszem mert elveszi így pár év és eladjuk. 2 gyerekhez sok is
Egy golf jól hangzik de nem kene , egy Skoda racionalis valasztas, de nekem olyan nagy racionalitás nem kell.
Kérdező Kiara van 7 év garancia ill 12 év garancia a rozsdásodásra. Ár-érték arányban pedig a koreai kocsik jók. Ráadásul a kötelező szervizek is 50 alatt vannak, nem 100-200 körül.
Nekem Picantom van, 3,7 volt a teljes ára, azt hittem tele lesz olcsó műanyaggal, de meglepően normális műanyag borítások vannak benne, kényelmes és tök vicces, amikor ki kell előznöm a 15-20 éves külföldről behozott merciket meg béjemvéket az autópálya külső sávjában (gondolom, sporolniuk kell az üzemanyaggal)
Sokkal.
10 évig egy dízel Alfa 147 volt alattam amit akkoriban másfélért vettem, szép nyomatéka volt, erősen gyorsult és messze volt a vége, menetstabilizátor, elektromos tükrök, klíma, pohártartó, jól néz ki... örültem mint majom a farkának, hogy milyen király verdám van.
Aztán 10 év elteltével vettem egy 2017-es Audi TT-RS-t nyolcjegyű összegért: virtual cockpit, S-tronic automata váltó sportváltó-karokkal, durrogó sportkipufogó (gyárilag), LED mátrix világítás, Quattro összkerék hajtás, drive select, automata kormányzás, klíma 10 másodperc alatt sarkvidéki hideget csinál, ülésfűtés, páratlanul gyönyörű belső, bluetooth, wifi, holttér-radar -- és még sorolhatnám.
Kétségtelenül közben fejlődött a technológia, de sokáig szóhoz sem tudtam jutni, ráadásul egy mai új autó sem tudja a felsoroltak nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!