Mennyivel nyújt többet egy drágább autó? (sokadik milyen autót vegyek kérdés)
Sosem volt 15 évesnél újabb autóm, most lehetőségem van vásárolni max 2 éves autót, esetleg szalonautót. Max. 6.5 millióm van rá, elég nagy a választék. Persze nem bánnám, ha olcsóbb lenne, ezért is merült fel a kérdés. Már egy K astra is bőven kiszolgálna hosszú távon, de annyira nem tetszik, egy honda civicbe szívesebben ülnék be. Persze a mezőnyben van nálam a focus, corolla, octavia, golf is. Igazából minden, ami 15 évig autó marad és később 2 gyerekkel is simán haszálható lesz.
Teszteket elnézve csak apróságokban nyújt többet egyik-másik autó. (hasonló teljesítménynél, persze)
Szerintetek a felsorolt autók közül többet nyújt egy drágább, "jobb" fajta? Ha igen, mivel és melyiket választanátok?
Én Golf-ot vennék.
Ennyi pénzből annyira széles a skála, hogy bármiből találsz jót. Menj el kereskedésekbe, próbálj ki párat a kinézett típusokból
Próbálj ki minél többet és mérlegeljed saját szempontjaid szerint.
Én pl. '11-es S40-et vettem egy éve, mert egyrészt tetszett külsőre, másrészt biztonságos, harmadrészt kényelmes és halk. Neked gondolom más szempontok fontosak.
Kia Ceed/Hyundai I30
Honda Civic
Toyota Corolla
En nalam ez lenne a sorrend ha ennyi penzem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!