Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy a vezetés?

Miért nem megy a vezetés?

Figyelt kérdés
Szóval másfél éves volt a jogsim mikor hosszabb időre kórházba kerültem, így kb fél evig egyáltalán nem vezettem. Az az igazság hogy előtte sem vezettem sűrűn (messzire járok egyetemre, és nincs saját kocsim) de heti kétszer mentem mindig és azért simán elvezettem a kocsit. Az említett kihagyás után alig vártam hogy újra megpróbáljam, de most valamiért nem megy. Nem katasztrófa a helyzet, de a kuplungot nagyon rosszul kezelem, tolatva parkolni alig tudok, előre sem az igazi, de azért az megy. Lehet hogy én reagálok túl, vagy nem tudom. Szerintetek bele fogok újra jönni? Hozzátenném hogy egy olyan autóról van szó, ami új, és a betegségem előtt nem vezettem egyáltalán, és eddig háromszor mentem vele

2020. máj. 2. 15:37
 1/3 alletta ***** válasza:
100%

nyugodtan gyakoroljál, szokjad az autót kevésbé forgalmas helyen, áruházak parkolójában pl. (persze nem tömegnyomorban). szép lassan mellékutcákban vezessél. aztán jöhet a hosszabb távú vezetés városban, országúton. szerintem visszajön a rutinod, összeszoktok az autóval.

ne parázz, menni fog!

2020. máj. 2. 15:46
 2/3 anonim válasza:
100%

Nem sértésként vedd de ennyi vezetési tapasztalattal és ennyi kihagyás után ne is várj nagy csodát.

Miután megszereztem a jogsim utána két éven keresztül alig tudtam kihasználni (persze örültem, hogy volt már akkor) de nem az számít, hogy milyen régóta van hanem, hogy mennyit mész.

A lényeg, hogy a vezetéshez nyugodtság kell, ha hibázol gondold végig, hol rontottad el és próbálj javítani rajta és véletlenül se idegeskedj rajta, hogy hibáztál. Nem mindenki születik Schumahernek

2020. máj. 2. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban első év végére megtanultad az ABC-t, mégsem tudtál volna egy levelet megírni.

Na valami hasonló lehet a vezetéssel is.

Gyakorolj..........

2020. máj. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!