Miért nem megy a vezetés?
nyugodtan gyakoroljál, szokjad az autót kevésbé forgalmas helyen, áruházak parkolójában pl. (persze nem tömegnyomorban). szép lassan mellékutcákban vezessél. aztán jöhet a hosszabb távú vezetés városban, országúton. szerintem visszajön a rutinod, összeszoktok az autóval.
ne parázz, menni fog!
Nem sértésként vedd de ennyi vezetési tapasztalattal és ennyi kihagyás után ne is várj nagy csodát.
Miután megszereztem a jogsim utána két éven keresztül alig tudtam kihasználni (persze örültem, hogy volt már akkor) de nem az számít, hogy milyen régóta van hanem, hogy mennyit mész.
A lényeg, hogy a vezetéshez nyugodtság kell, ha hibázol gondold végig, hol rontottad el és próbálj javítani rajta és véletlenül se idegeskedj rajta, hogy hibáztál. Nem mindenki születik Schumahernek
Általánosban első év végére megtanultad az ABC-t, mégsem tudtál volna egy levelet megírni.
Na valami hasonló lehet a vezetéssel is.
Gyakorolj..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!