Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit mondjak ha kérdezik miért...

Mit mondjak ha kérdezik miért nem tudok vezetni?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van ce jogsim, de még autóval is óvatosan megyek bárhová, látom, hogy csajok is lendületesen tolatnak, parkolnak addig én kiszállok, megnézem jó e meg azon izgulok, hogy majd ki tudok e állni onnét ahová beparkoltam. Gyakran parkolok, sokat járok boltba, postára , hivatalba. 4 éve teszem mindezt , minden nap vezetek, nem sokat inkább sokat tolatok mert lakóövezrtbe lakok és itt a 10 cm is számít lehet azon múlik egy 100 ezres lökös.

Amúgy minden vizsgám elsőre ment gki-n kaptam 3 hibapontot mert nagyot fékeztem gyalogátkelőhely előtt, hogy át engedjem a lendületből érkező nénit.

Munkaügyi fizette a jogsit, én akartam vele dolgozni ,de letöltöttem ag et2 szimulátort és ott sem tudok tolatni vagy centizni ezért rájöttem ha virtuálisan nem megy valami akkor az életbe sem fog.

Viszont ismerősök, meg a szüleim is folyton mondják, hogy milyen lassú vagyok, meg ki sem néznek azt sem, hogy van jogsim. Főleg ilyenek.

2020. ápr. 30. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Adottság. Valamennyire meg lehet tanulni, de adottság. Azt el nem tudom képzelni, hogy ha szmélykocsival nehezen megy a tolatás, akkor hogyan terelgetsz egy kamiont. Vagy csak jogsi van, nem vezetsz?
2020. ápr. 30. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Soha nem is fogok kamiont vezetni. Már nem mernék. Eleinte mertem volna csak mindig mondták, hogy úgy sem fogja senki engedni, hogy a 40 milliós 40 tonnás cuccát mozgassam.
2020. ápr. 30. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Bemeséled magadnak más téves véleményét, ennyi az egész. Eddig tudtál vezetni, te is mondod. aki szerint nem tudsz, azt pedig szállítsd ki az autóból. Átmentél a vizsgákon, balesetet nem említettél, napi szinten autózol.... ezek a bizonyítékok a vezetési tudásodra, nem az, ha a melletted ülő hülyeségeket beszél. Ne egy PC-s szimulátorral szarakodj, annak semmi köze nincs a valósághoz. Ha úgy érzed bizonytalanul tolatsz, menj ki este valahova gyakorolni. Vehetsz gumibólyát, kartondobozt is akár, h legyen mik közt manőverezni érezd az autó méreteit.

Légy büszke rá, h hajlandó vagy jogsi után még tanulni. Jó alap arra, h egyszer jó vezető légy.

2020. ápr. 30. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az újszülött babák sem tudnak kamiont vezetni, de idővel sokan megtanulnak. Arra halgass aki motivál, ne arra, aki becsmérel. Ott a kezedben a slusszkulcs, mi tart vissza, h kimenj gyakorolni?
2020. ápr. 30. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom neked, hogy senki nem ETS-en tanult meg kamiont vezetni. De még a jogsi alatt se nagyon. Egy jó kamionos mindig tanul, mivel mindig új dologgal néz szembe. A tolatás pedig pont az a dolog amit csak gyakorolni kell, nem kell tehetség hozzá. Csak higgy magadban, és jól fog menni.
2020. ápr. 30. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan mondd meg az igazat. Mondjad azt, hogy alapvetően lassú felfogású vagy, aki már az iskolában is nehezen figyelt oda.

Ezér.

2020. ápr. 30. 16:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt tudják. Legalábbis aki rám néz látja.
2020. ápr. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!