Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Imádtam vezetni tanulóként,...

Imádtam vezetni tanulóként, de mióta megjött a jogsi nem merek vezetni, folyton az jár a fejemben, hogy mi lesz, ha valaki átrántja, hogy lehetne ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:

mit ránt át?

egyébként első pár alkalommal mindenképp olyannal menj el vezetni, akinek már van rutinja és normálisan viselkedik akkor is ha más vezet (értem ezalatt, hogy nem kezd el pánikolni/kiabálni ha mondjuk kicsit később nyomod be a féket vagy hasonló, amivel tényleg nem csinálsz veszélyhelyzetet)

egy darabig én is nagyon féltem egyedül vezetni, pedig kb a 10. tanulooram Ota nem nyúlt bele az oktató a vezetésembe és 30. oran elsőre átmentem

2020. ápr. 29. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva voltam, alig vártam, hogy egyedül vezessek, most is jobban szeretek úgy. Csak olyan családtagot ültess magad mellé, aki nem szól bele mindenbe, hanem tanácsokat ad, engem kb. 3 alkalommal kísért el apám, utána egyedül is ilyen megmagyarázhatatlan szorongás volt bennem, mint amikor még oktatóval voltam, de pár ezer km után már tök természetesen vezettem.
2020. ápr. 29. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötelező neked vezetni.
2020. ápr. 30. 05:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad aztán menjél, majd megszokod, de ha félsz és nem fogsz elmenni rutint szerezni, akkor felesleges pénzkidobás volt az egész.
2020. ápr. 30. 07:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szemből direkt nekedmegy akkor nem lesz semmi, valószínűleg meghalsz. Mit kell ezen gondolkodni? félni attól kell, amit nem értesz.

Viszont ez egy annyira ritka esemény, mintha nem mernél a mezőre menni, mert fejbetalál egy meteorit.

Velem eddig 200ezer km alatt sosem fordult elő ilyen amitől te félsz. meg semmi más hasonló. Az emberek nem kamikaze pilóták. Ennyiből az utcán is retteghetnél, mert hát mi van, ha valaki odajön és leszúr.

Gondold végig a dolgot a saját oldaladról? mások ugyanannyira nem akarnak nekedmenni, mint te se másoknak.

2020. ápr. 30. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a rakpart bizonyos részein szoktam néha arra gondolni, hogy milyen para, hogy egyik oldalon fal, a másikon a Duna, és ha itt valaki szembejönne velem, hát nem tudnám mit csináljak. Mégis elég gyakran megyek a rakparton, pedig mehetnék másfelé is helyette. De igazából bárhol bármi történhet velem, bármikor lehetek rosszkor rossz helyen, és ehhez még autóba se kell ülni.
2020. ápr. 30. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek nehézkes az első pár alkalom friss jogsival és saját autóval. Menj egy türelmes családtagoddal pár kört megszokott útvonalon, kevésbé forgalmas időszakban(most pont ideális ez a járványhelyzet miatt), aztán ha már ott magabiztosabb vagy mehetsz forgalmasabb főútvonalra is. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, ne pánikolj, ugyan úgy csináld ahogy az oktatáson is. Ha viszont nem vezetsz, annak az lesz a vége hogy nem fogsz merni egyáltalán beülni még ha fontos is lenne egyszer.
2020. máj. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!