Hogyan próbáljam a forgalmi vizsga okozta stresszt leküzdeni?
A vizsgabiztos nem azért van ott, mert várja, hogy mikor húzhat be egy strigulát hanem azért, hogy megnézze tudsz-e vezetni. Ez egy stresszhelyzet? Igen az! Bukóhibá(ka)t vétettél csak azért meg túlparáztad? Igen.
De a vezetésben sok stresszhelyzet van, aki nem bírja az inkább ne vezessen addig ameddig nem tudja leküzdeni.
Szia. Igaza van az előttem szólóknak. Illetve a vizsgabiztos tényleg nem azért ül be az autóba hogy téged megbuktasson, hanem azért hogy megnézze hogy vezetsz.
Biztos vannak kivételek azért. Hallottam ilyen rémhíreket hogy buktatnak hogy meglegyen a napi/heti kvóta, nos ebben a helyzetben így is, úgy is meg fog buktatni akármilyen jól vezetsz, mert kb mindent a nyakadba varrhat. DE ismétlem csak hallottam, tapasztalatom szerencsére ennél sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!