Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga, vajon mi a terv?

Forgalmi vizsga, vajon mi a terv?

Figyelt kérdés
Nemsokára forgalmi vizsgát teszek egy Budapesti autós iskolánál, és megkérdeztem az oktatómat , hogy ugye kell e vizsgán elindulás előtt fékpróbát csinálni, ellenörizni az irányjelzőket , stb.. Erre az volt a válasza , hogy ez senkit se érdekel. Vajon ezzel akar meghuzatni hogy tudjanak rajtam pénzt keresni? Vagy ez kihagyható folyamat? Válaszaitokat előre is köszönöm!
2019. júl. 9. 16:14
 1/4 anonim válasza:
100%

Ha megcsinálod ezeket, abba nem tudnak belekötni.

Ha nem, abba bele tudnak.

2019. júl. 9. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kötelező ellenőrzések elvégzését, vagy azok közül valamelyiket a vizsgabiztos kéri, vagy nem kéri.

A lényeg, hogy tudd, hogyan kell csinálni, ha kéri, nem a vizsgán indul először aznap az autó, elvileg az oktató ellenőrizte, gyakorlatilag nem valószínű...

Guruló fékpróba... normálisabb hekyeken ezt is a vizsgabiztos kéri, de nem mindenhol, és hallottam már az elmulasztása miatti bukásról, kérdés, igaz-e, minden esetre az nem egy nagy veszteség, ha elinduláskor fékezel, és kijelented, hogy a fék működik...

Ne gyárts konteókat, a forgalmi vizsgán rengeteg lehetőség van a bukásra, kint a forgalomban, lényegében azt buktat meg a vizsgabiztos, akit akar, de a vizsga napjáig még az oktatód sem tudja, ki lesz a vizsgabiztos.

Azt meg neked kell sejtened, hogy az oktatód milyen fazon, nekem ezek a szándékos buktatásos sztorik mindig kétségesek, olyan sorban állás van az oktatóknál, miért rontanák szándékosan a statisztikájukat?

Sőt kifejezetten bosszúsak az oktatók, ha a tanulója butaság miatt bukik.

2019. júl. 9. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A második egészen jókat írt!

Hivatalosan a vizsgán át kell nézned az autót. Tehát a féket, a rendszámot, a kormányművet, a kerekeket, valamint a fényjelző, és irányjelző berendezést.

De! Csak azt csináld amit a vizsgabiztos mond! Ha csak azt mondja, hogy sorold fel, mit kell @tvizsgálni napi elindulás előtt, akkor mondasz neki öt szót. Ha azt mondja vizsgáld át a kocsit, akkor kiszállsz, és átnézed.

Induláskor a fékpróbát mindenképpen csináld meg! Azonnali bukás jár az elmulasztásáért! Persze ez a vizsgabiztos kedvén is múlik. De! Hivatalosan bukás, ha elmulasztod!

Sok sikert a vizsgán!

Üdv! Egy autóvezető oktató.!

2019. júl. 9. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sajnos többször voltam, volt hogy mondták hogy ellenőriztem, volt hogy nem, de elkezdtem, volt aki megvárta hogy megcsináljam, volt aki mondta hogy hagyjuk és induljunk. Szerintem állj neki megcsinálni, nehogy az legyen hogy nem tudod mit kell, aztán ha mondja akkor majd abbahagyod. Sok sikert!
2019. júl. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!