Elméletben ha én lennék az oktató és csinálnál egy ilyet, fonákul olyan pofont kapnál hogy elvesztenéd az eszméletedet.
2019. júl. 27. 20:42
2/9 anonim válasza:
Gyakorlati válasz: néhány évig biztosan meg fogsz még bukni a vizsgán.
2019. júl. 27. 20:55
3/9 anonim válasza:
Leadják rólad az infót mindenkinek, és ettől kezdve a lehető legtöbb pénzt fogják legombolni pótórákért, viszont a vizsgán tutira nem fogsz soha átmenni. Ha kell elvisznek egy olyan szivatós kereszteződésbe, amit biztos elrontasz. Ha megpróbálkozol borítékkal, még le is sitteltetnek megvesztegetési kísérletért.
Ezen kívül még akár a helyszínen is megszivathatnak, a közlekedés rendjénekl megzavarásáért.
De hogy felkerülsz a f__z végére, és soha nem jössz le onnan, az biztos.
2019. júl. 27. 21:26
4/9 anonim válasza:
Nem fogsz az anyósülésre kerülni.
2019. júl. 28. 10:51
5/9 anonim válasza:
Biztos van erre valami jó szivatós procedúra.
Tuti kapsz eltiltást pár évre, illetve tekintve, hogy aki ilyet csinál, annál nincs minden redben fejben, így pszichológiai alkalmassághoz köthetik a későbbi jogosítvány szerzést is.
2019. júl. 28. 14:50
6/9 anonim válasza:
Hogy jut egyáltalán ilyen az eszedbe?
2019. júl. 28. 22:40
7/9 vmay válasza:
Szerintem vicces lenne :D
2019. júl. 29. 22:33
8/9 anonim válasza:
Nekem ez már csak utólag jutott eszembe, persze nem mertem volna megtenni. Amikor a sikeres vizsgám után mentünk az oktatómmal a következő tanulóért, az oktatóm átment a piroson és azt mondta hogy "Bocsi, de most sietek." Előtte meg mondta viccből hogy most én oktatom őt :D Akkor lehet hogy vicces lett volna ha befékezek, de nem mertem volna.
2019. júl. 30. 19:52
9/9 anonim válasza:
Úgy be leszel fosva, hogy eszedbe se jut vicceskedni. Vagy hátra ültetnek. Vagy ott helyben kihajít a kocsiból és menj ahová akarsz. A vizsgabiztos a tanú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!