Mi ez a toyota utálat mostanában? Miért utálják ennyire ezt a márkát sokan?
Új kocsit nem vennék, majd ha lesznek új utak, új körforgalmakkal. Ezekre az utakra, meg a karácsonyféle elmebetegekre, az üzemanyag jövedéki adóra az a kocsi való ami épphogy átmegy még a műszakin, és egy forinttal se drágább.
Ezeknek? Ide? MINEK!
#10 Ültél már új Kiában? ülj át utána egy Toyotába akár. Érezni fogod a különbséget.
Egyébként ha széthullanának 10 éves korukra akkor nem hinném, hogy adnának rá 7 év garanciát :)
# 12
Van egy elvem amióta cserbenhagyott egy kétmilliós kocsim, és a mélyfúró utcába vitte a rendőrség, mert egy pótos vagy traktoros beletolatott oldalról a pénzem meg kuka.
Nem veszek kocsit 400 ezer forint felett... Szóval ha majd fillérekbe kerül, vagy egyáltalán kiállja az idők próbáját és nem megy át 8 tulajdonoson, akkor számításba veszem.
# 15
Én egyszerű konstrukció párti vagyok, minél kevesebb elektronika, és magam szerelem, ismerősnél, vagy szereld magad műhelyben. Nem szeretema szerelőket, mert rengeteg a lelkiismeretlen kókány pénzvadász.
Európai márkákba eddig csalódtam. (fiat, citroen, opel, renault)
Ázsiaiak nagyrésze motorikusan megölhetetlen, a futómű /alváz nem bírja csak igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!