Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a toyota utálat mostanáb...

Mi ez a toyota utálat mostanában? Miért utálják ennyire ezt a márkát sokan?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 30. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Új kocsit nem vennék, majd ha lesznek új utak, új körforgalmakkal. Ezekre az utakra, meg a karácsonyféle elmebetegekre, az üzemanyag jövedéki adóra az a kocsi való ami épphogy átmegy még a műszakin, és egy forinttal se drágább.

Ezeknek? Ide? MINEK!

2020. ápr. 30. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

#10 Ültél már új Kiában? ülj át utána egy Toyotába akár. Érezni fogod a különbséget.

Egyébként ha széthullanának 10 éves korukra akkor nem hinném, hogy adnának rá 7 év garanciát :)

2020. ápr. 30. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

# 12

Van egy elvem amióta cserbenhagyott egy kétmilliós kocsim, és a mélyfúró utcába vitte a rendőrség, mert egy pótos vagy traktoros beletolatott oldalról a pénzem meg kuka.

Nem veszek kocsit 400 ezer forint felett... Szóval ha majd fillérekbe kerül, vagy egyáltalán kiállja az idők próbáját és nem megy át 8 tulajdonoson, akkor számításba veszem.

2020. ápr. 30. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
Senki nem utálja őket, mert arra nem adtak okot Toyotáék. Maximum annyi, hogy valakinek nem szimpatikusak, azt kész. De amúgy meg most gurítanak piacra egy nagyon pofás autót, a GR Yarist. Nagyon kíváncsi vagyok rá, állítólag OP lesz nagyon, nagyon kezelhető és fürge lesz, valamint gyors is, elvégre azt hiszem 250 lóerős lesz, aztán az nem rossz arra a kicsi autóra. Jó autókat csinál a Toyota. Ha valakinek városi suhanós autó kell, olyan is van, ha ökörködő "élmény" autó, olyan is van, vagyis ezzel a GR Yarissal most biztos lesz.
2020. ápr. 30. 17:17
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
#13 Hát mindenki más, apámnak pont egy használt Volkswagennel van rossz élménye, az volt az első kocsija, és sokat kellett szervizbe vinni, akkor eldöntötte, hogy soha többet használt és azóta csak szalonból vesz autókat. Kipróbált pár márkát, mire a Toyota mellett döntött másodszorra is.
2020. ápr. 30. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Két mondat és egy szerintem meg de, na ez értelmes kérdés. :D
2020. ápr. 30. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

# 15

Én egyszerű konstrukció párti vagyok, minél kevesebb elektronika, és magam szerelem, ismerősnél, vagy szereld magad műhelyben. Nem szeretema szerelőket, mert rengeteg a lelkiismeretlen kókány pénzvadász.

Európai márkákba eddig csalódtam. (fiat, citroen, opel, renault)

Ázsiaiak nagyrésze motorikusan megölhetetlen, a futómű /alváz nem bírja csak igazán.

2020. ápr. 30. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!