Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az baj ha egy kicsit nem áll...

Az baj ha egy kicsit nem áll egyenesen a kormány?

Figyelt kérdés
Amikor a parkoló autót kormányzárra helyezem, akkor nem egyenesen van kormány hanem eltér egy picit 1cm-el. Pl egyenes úton megyek és egyenes pozícióba teszem akkor kicsit letér az útról. Valamit be kéne állítani? Futómű vagy kormányt egy racsnival arrébb helyezni? Volt már így szerelőnél ők nem mondtak semmit, igazából engem nem zavar csak kíváncsi vagyok hogy kinek mi a véleménye erről.
2020. ápr. 28. 22:43
1 2
 1/11 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Nem igazán.
2020. ápr. 28. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Kornányösszekötő csere lesz.
2020. ápr. 28. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem állt egyenesen a kormány mikor a kormányzárat bepattintom, eleve ahoz el kell picit fordítanom miután kivettem a kulcsot, hogy bekattanjon.
2020. ápr. 29. 00:18
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért lettem lepontozva. A kormányösszekötő elkopott cserélni kell. Nekem is az volt. Nem az a megoldás, hogy a kormánykereket levesszük, és fordítunk rajta. D. Hanem orvosolni kell a hibát.
2020. ápr. 29. 07:29
 5/11 anonim ***** válasza:
"egyenes úton megyek és egyenes pozícióba teszem akkor kicsit letér az útról" Aki szerint az rendben van, az adja fel a szakmát.
2020. ápr. 29. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem az új 0km-esen vett autóm ilyen. Ha egyenesen haladok, nagyon minimálisan, alig észrevehetően, de pár mm-rel jobbra áll a kormánykerék. (Nem állnak tökéletesen szimmetrikusan a küllők.) Nem az van, hogy húz a kormány és folyamatosan korrigálnom kell. Mert ha menet közben elengedem, akkor is ott marad, ez a középállása. Olyan mintha a kormánykerék lett volna egy picit ferdén felrakva. Azt nem hiszem, hogy egy új 0km-es autót kopottan raktak volna össze. Igazság szerint, nem érzem ezt olyan hatalmas problémának, hogy azonnal szervibe rohanjak vele. Éves szerviz alkalmával majd megemlítem.
2020. ápr. 29. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azért elvinném egy futómű beallításra a verdát mielőtt kormányösszekötőt cserélsz élből.
2020. ápr. 29. 08:40
 8/11 A kérdező kommentje:
#6-os nekem is hasonlóak a tapasztalataim, egyáltalán nem zavaró csak kicsit feltűnő. A gumik nem kopottak nem húz félre az autó fékezéskor, szóval nem hinném hogy a futóművel gond lenne de egyébként is elviszem a nyár folyamán egy ellenőrzésre csak úgy az autót mert külföldi utat tervezek majd vele.
2020. ápr. 29. 14:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2020. ápr. 29. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Az egyetlen normális válaszolót, azaz engem, meg nullára pontoztál köcsög.
2020. ápr. 29. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!