Egy Bmw e39 530d be mennyi be kerülne körül belül a teljes motorfelújítás?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 21:53
1/10 D. Brasco válasza:
Annyiba amennyit az egesz bmw nem is ér......sok százezres tétel de nem hiszem hogy nagy mutatvany lenne a millioba is beleszaladni vele.
2/10 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz normális választ adni akkor ne rontsd a levegőt
2020. ápr. 27. 22:41
3/10 D. Brasco válasza:
Látom egy amolyan igazi suttyó bmw-éssel van dolgunk.......de ma pont jó kedvembe találsz,ugyhogy írd meg privátban az összeget amit olvasni szeretnél én meg bemásolom ide.
4/10 anonim válasza:
Szerintem Brasco normális választ írt. Azt se tudjuk, mit értesz "teljes motorfelújítás" alatt, illetve hogy milyen állapotú a kocsi jelenleg. Így elég nehéz pontosabb intervallumot írni.
5/10 anonim válasza:
Ezeknek a bréjemwéjs suttyóknak már egy olajcsere is motorfelújítást jelent.
6/10 anonim válasza:
Bontsd el a morékkal és vegyél egy suzukit.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyire kell felújítani, de pl porlasztó csúcsok az e39 tipikus cserelendo alkatrészei. 6 db van belőle * 30 ft / db a bosch, 50-60 körül a gyári + munkadíj.
Injektorok 2 kiló vagy 120 körül a felújított.
Turbó felújított 300 körül megúszható, új inkabb duplája.
De az e39 legnagObb baja, hogy rohad. Az összes. Sárvédő ív, küszöb garantáltan rohad minden. Az az igazán drága.
8/10 A kérdező kommentje:
#1 nem az árral van a gond de nem az volt a kérdés hogy mennyit ér az autó egyébként is én se szóltam le a te autód de a bmw sek a bunkók meg a hasonló szöveg
2020. ápr. 28. 13:21
9/10 A kérdező kommentje:
az autó már teljesen ki lett lakatolva mert projektnek vettem meg és már csak a motordelújítás van hátra
2020. ápr. 28. 13:25
10/10 anonim válasza:
A zsír új turbó kerül max 250 ezerbe, el ne hidd,hogy közel 600 ezer forint egy turbó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!