Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt valakinek 2000évj....

Van itt valakinek 2000évj. Körüli 2-es Renault Clio-ja? Csak egy kérdés a világítással kapcsolatban.

Figyelt kérdés

A gond, hogy a hátul csak a bal oldalon ég a ködlámpa.

Szétszedtem már többször, foglalatot cseréltem, de mégse jó. Erre tegnap egy clio-s face csoportban többen írták, hogy gyárilag hátul csak a bal oldalon van ködfény. Ezt meg tudja valaki erősíteni nekem?

2020. ápr. 25. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ööö, láttál te olyan autót, amelyiken 2 van hátul? Minden autón csak egy ködfényzáró van hátul, a bal oldalon...
2020. ápr. 25. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

A legtöbb autón csak bal oldalon, esetleg középen van hátsó ködlámpa. Van néhány típus, amin mindkét oldalon van, de ez a ritkább.

Ez azért jó, mert így könnyebb megkülönböztetni a féklámpától.

2020. ápr. 25. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is csak bal oldalon, én szeretem a szimmetriát, de nem látom, amikor vezetek, úgyhogy nem zavar. Suzuki SX4 S-Cross-on középen van alul 1, Toyota Rav4-en mindkét oldalt van. Inkább új kocsikon szoktam látni kettőt, régebbieken általában csak 1 van hátul.
2020. ápr. 25. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
renault kangoo 2002. csakis baloldalt van hátul működő ködlámpa
2020. ápr. 26. 06:27
 5/5 anonim ***** válasza:
1-es. Nekem a Fiat braván kettő volt hátul. A mostani autón egy van bal oldalon. Érdekesség hogy a job oldalán a lámpatesten van foglalatja amibe lehet izzót is tenni de a lámpa búra "foncsoros" részén nincs lyuk az izzónak. Van aki házilag kifúrja hogy az izzó átférjen rajta de én nem nyúlok hozzá. Ja, és ez Renault thalia.
2020. okt. 29. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!