Van itt valakinek 2000évj. Körüli 2-es Renault Clio-ja? Csak egy kérdés a világítással kapcsolatban.
Figyelt kérdés
A gond, hogy a hátul csak a bal oldalon ég a ködlámpa.
Szétszedtem már többször, foglalatot cseréltem, de mégse jó. Erre tegnap egy clio-s face csoportban többen írták, hogy gyárilag hátul csak a bal oldalon van ködfény. Ezt meg tudja valaki erősíteni nekem?
2020. ápr. 25. 08:14
1/5 anonim válasza:
Ööö, láttál te olyan autót, amelyiken 2 van hátul? Minden autón csak egy ködfényzáró van hátul, a bal oldalon...
2/5 anonim válasza:
A legtöbb autón csak bal oldalon, esetleg középen van hátsó ködlámpa. Van néhány típus, amin mindkét oldalon van, de ez a ritkább.
Ez azért jó, mert így könnyebb megkülönböztetni a féklámpától.
3/5 anonim válasza:
Nekem is csak bal oldalon, én szeretem a szimmetriát, de nem látom, amikor vezetek, úgyhogy nem zavar. Suzuki SX4 S-Cross-on középen van alul 1, Toyota Rav4-en mindkét oldalt van. Inkább új kocsikon szoktam látni kettőt, régebbieken általában csak 1 van hátul.
4/5 anonim válasza:
renault kangoo 2002. csakis baloldalt van hátul működő ködlámpa
5/5 anonim válasza:
1-es. Nekem a Fiat braván kettő volt hátul. A mostani autón egy van bal oldalon. Érdekesség hogy a job oldalán a lámpatesten van foglalatja amibe lehet izzót is tenni de a lámpa búra "foncsoros" részén nincs lyuk az izzónak. Van aki házilag kifúrja hogy az izzó átférjen rajta de én nem nyúlok hozzá. Ja, és ez Renault thalia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!