Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom kiiktatni a...

Ladásguszti1 kérdése:

Hogyan tudom kiiktatni a kipörgésgátlót?

Figyelt kérdés
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám kikapcsolni a kipörgésgátlót, és az ESP-t egy renault clio 4-en? (1.5 dci) Gomb sajnos nincs rá, mint az RS modelleknél. Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.

2020. márc. 25. 09:27
 1/4 D. Brasco ***** válasza:
59%
Azert nincs gomb mert a4-es clional nem lehet kikapcsolni.
2020. márc. 25. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
a választ nem tudom, de próbáld letölteni a gépkönyvet
2020. márc. 25. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy olyan megoldás keresek mint pl obd-n keresztül kikapcsolni vagy hasonlók. Ilyet nem tud senki?
2020. márc. 25. 09:53
 4/4 D. Brasco ***** válasza:
59%
Ugyan el nem tudom kepzelni moert lehet halálos fontos egy 1.5dci-n kikapcsolni a z ESP-t meg a kipörgésgátlót..........de a legprimitivebb modszer,ha a kerékagyról lehuzod a csatlakozot.A kerékről érkező jel hianyaban nem fog tudni dolgozni egyik rendszer sem.....mondjuk keszulj a check lampara mert azonnal ki fogja dobni hibának,es nem fogod tudni annyival orvosolni hogy visszadigod a kábelt.Ki kell majd olvasni geppel es ugy torolni a hibakodot.
2020. márc. 25. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!