Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Start stop rendszert hogyan...

963kto kérdése:

Start stop rendszert hogyan kell végleg kiiktatni? Menüben csak újraindításig aktív, végleg szeretném. Szervízben sem tudták. Van valakinek egyéb ötlete, esetleg kapcsoló manipulálásával, vagy más úton? Ford c max 2019 modell Köszönöm.

Figyelt kérdés
Utálom, hogy dugóban állandóan leáll. Több millióért ne kelljen már nekem nyomkodni a gombot, XXI. század túl komplikát világában.
2020. márc. 10. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Minden alkalommal neked kell beindítani? Azt hittem az a lényege, hogy magától leállítja meg beindítja a motort. Sx4-ben például úgy van, hogyha üresben gurulás után állsz meg, akkor leáll a motor, de ha benyomod a kuplungot, egyből indul.
2020. márc. 10. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért zavar? Ahogy hozzáérsz a kuplunghoz már indul is.

Amúgy csökkenti a fogyasztást és kíméli a környezetet...

2020. márc. 10. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Szervizben nem akarják. Még a Dacia-ba is ki lehet, el kell vinni villamossági szerelőhöz, az én szerelőm még hibrid akkut is cserélt egy francia csodán ( nem tudom leírni helyesen, hogy Peougeot), a szakszervíz háromszor annyi áron akarta ..aztán működik. Meg kell kérdezni.

És nem,nem kíméli a környezetet, mert előtte meg én mentem el ott a tdi-vel utána meg jön egy Kamaz.

2020. márc. 10. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
BMW-ben ki lehet kapcxolni van benne egy gomb. Ndked nincs mellette?
2020. márc. 11. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
3: attól még ha 3 helyett 2 autó szennyez, az környezetkímélés...tudod.
2020. márc. 11. 07:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem lehet végleg kiiktatni, mert EU-s előírás. Nyilván sufniszerelő ki tudja kötni végleg. Nekem is van a kocsiban, pedig az Dacia, minden induláskor kikapcsolom, van rá egy gomb a műszerfalon. Már begyakorolt mozdulat, mint ahogyan az övet bekötöd.

És szerintem nem környezetkímélő egyáltalán, mert tönkreteszi az akksit az állandó indítgatásokkal, hamarabb kell másikat venni, és az akksi sokkal rosszabb a környezetnek, mint a kipufogógáz.

2020. márc. 11. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Az új autóban ezek intelligens rendszerek, ha az aksi feszültség akacsony, vagy túl gyakran kéne leállítani, akkor nem állít le. Aksiról pár év múlva tudok nyilatkozni.
2020. márc. 11. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz helyileg?

Van pár emberke, aki ki tudja kapcsolni szoftveresen.

2020. márc. 11. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Garanciavesztés lesz
2020. márc. 11. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!