Start stop rendszert hogyan kell végleg kiiktatni? Menüben csak újraindításig aktív, végleg szeretném. Szervízben sem tudták. Van valakinek egyéb ötlete, esetleg kapcsoló manipulálásával, vagy más úton? Ford c max 2019 modell Köszönöm.
Miért zavar? Ahogy hozzáérsz a kuplunghoz már indul is.
Amúgy csökkenti a fogyasztást és kíméli a környezetet...
Szervizben nem akarják. Még a Dacia-ba is ki lehet, el kell vinni villamossági szerelőhöz, az én szerelőm még hibrid akkut is cserélt egy francia csodán ( nem tudom leírni helyesen, hogy Peougeot), a szakszervíz háromszor annyi áron akarta ..aztán működik. Meg kell kérdezni.
És nem,nem kíméli a környezetet, mert előtte meg én mentem el ott a tdi-vel utána meg jön egy Kamaz.
Hivatalosan nem lehet végleg kiiktatni, mert EU-s előírás. Nyilván sufniszerelő ki tudja kötni végleg. Nekem is van a kocsiban, pedig az Dacia, minden induláskor kikapcsolom, van rá egy gomb a műszerfalon. Már begyakorolt mozdulat, mint ahogyan az övet bekötöd.
És szerintem nem környezetkímélő egyáltalán, mert tönkreteszi az akksit az állandó indítgatásokkal, hamarabb kell másikat venni, és az akksi sokkal rosszabb a környezetnek, mint a kipufogógáz.
Merre laksz helyileg?
Van pár emberke, aki ki tudja kapcsolni szoftveresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!