Ha nagyon kevés benzint hagytam a motorba, érdemes beleönteni indítás előtt? Októberbe volt utoljára beindítva
A legérdemesebb az lenne ha az egészet leengednéd (a karbiból is, ha van). Ha ez nem lehetséges akkor én felönteném benzinnel aztán jól összeráznám hogy ha fel van vizesedve az alja akkor keveredjen amennyire lehet.
Nem írod hogy milyen motor (motorkerékpár? Fűnyíró?), de általában az az aranyszabály, hogy a téli leállás előtt csurig kell tölteni a tankot. A leállás előtt én a karbiból kijáratom az üzemanyagot, hogy nehogy ott gyűljön össze a víz.
Köszi!
Honda dio, injektoros. Leönteni nem fogom belőle, nemtudom hogykell. Akkor friss benzinnel öntsem fel mindenképp és várjak egy kicsit? Az jobb mintha semmit nem öntenék bele, ugye ?
Szerintem nézz utána. Nem értek az injektoros motorokhoz (se), de az lenne a legjobb. Ha nem tudod leönteni akkor meg nyomd rá a benzint az egészen biztos, hogy nem lesz rosszabb a helyzet. Egy robogónál pedig nem is beszélünk annyi benzinről ami anyagi tételt jelentene.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!