Nyakasparasztgazda kérdése:
Robogó walbro cv- S karburátor membránjàt érdemes beaztatni a tavaszi indítás előtt? Ezzel segítve a felpuhulasat?
Figyelt kérdés
Ezzel a kérdéssel befejezem a pontgyűjtő akciomat, mert egy két nap sikerült kategória első nek lennem. Ezzel megdőlt az az elméletem, hogy fizetett userek a toplistások... Hajrá Gyakori! Pacsi mindenkinek:)2020. jan. 12. 08:14
1/5 A kérdező kommentje:
Vespa GT 20o négyütemű robogón van a karburátor
2020. jan. 12. 09:45
2/5 anonim válasza:
Van ilyen előírás valahol a szakkönyvében?
Vagy ez is egy kocsmai duma csak.
Azt meg honnan vetted hogy az userek az elsők?
3/5 A kérdező kommentje:
Előírás nyilván nincs, a gyárban nem foglalkoznak azzal, hogy 18 éves korában hogyan indul a tavaszi első pár motorozás. .
Tehát kocsmai tipp...
Az elsők a listán név nélkül kérdeznek.... tehát simán kérdezhetik a kamu kérdéseket folyamatosan...
2020. jan. 12. 12:37
4/5 anonim válasza:
Szevasz nyakiparigazdi!
Csak azért válaszolok, hogy segítselek. De úgy látom, ez csak egy pünkösdi királyság volt.
Én is régóta az oldalon vagyok, de ez valahogy sosem érdekelt.
Sok sikert ismét!
5/5 A kérdező kommentje:
FenY derült a titokra: kilyukadt a karburátor membrán, azért csuklott hirtelen gázra...
2020. febr. 3. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!