Miért nem indul az autó elsőre?
Igen, eddig ahány autó szerelőt megkérdeztem, az volt a válasz, hogy majd akkor megtudjuk, ha bexarik és többet be se indul. :D Csak én sajnos nem igazán veszem ezt olyan könnyedén, hogy egyszer fogja magát és ott hagy valahol.
2003-as Seat Leon. Télen nyáron csinálja. Leginkább másodjára indul be csak, reggelente inkább harmadjára. Ha már 8 órát állt kb, akkor nem indul elsőre, ha csak 2 órára lett leállítva akkor pöccre indul. Az első indításnál kb 200-as fordulatnál kezd el remegni a mutató, másodjára kb 500-ig felmegy, és mikor beindul ugye akkor rögtön felugrik az 1000-re. Nem vagyok egy autóguru amúgy, tökre nem értek hozzá. Egy ismerősömnek szintén Seat-ja van, csak régebbi, és az is hasonlóan nehezen indul. Az enyém amúgy mióta meg van ezt csinálja, kb 2 éve. :D De azóta sem jött ki semmi nagy baja ezzel kapcsolatban, de engem nagyon idegesít már. Teker rendesen amúgy mikr indítom. Van ötletetek hogy miket kellene elsősorban kicserélni esetleg? Gyertya, akksi már pipa.
Üzemanyag rendszert nézdd át.
Valahol szépen lassan levegősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!