Mit csínálsz, ha pont úgy robban le az autód, hogy a vasútátjáró kellős közepén robban (áll meg) az autód?
Csak kíváncsi vagyok ki mit csínálna ilyen esetben?
Az én variációm majd később leírom :)
milyen önindítóval? ezt nem értem
egy oktatófilmben volt ilyen, ott többen voltak és jöttek mögöttük akik segítettek letolni, meg 2 ember elfutott 2 irányba jelezni a vonatnak
5. be önindítóval????
hogyafaxba?
akkor könnyeb az önindítónak ha 1-esbe rakod, és úgy indítózol nem?
Ha nagy a gáz, akkor én letörném a sorompó csapórúdját! Ez hibát jelez a forgqalmi irodában, és nem ad zárt visszajelzést a sorompó! Nyírócsavarokkal van felszerelve, így a kár is csak pár forint...
Csapórúd nélküli sorompónál egy kővel (az ott ugye van dögivel) kiverném mind két vörös lámpát. A hatás ugyanaz, mint fentebb írtam.
Ha sikerül valami fémmel a két sínpárt rövidre zárni, akkor az foglaltságot jelez, és a térközben az összes jelző vörösre vált, és a jelfeladás segítségével a közeledő vonatot megállítja a vonatbefolyásoló berendezés.
ja, hogy sebességben ráindítasz??? és akkor ugrik egyet?
de ha abszolút lerobbant, se kép se hang???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!