Mit csínálsz, ha pont úgy robban le az autód, hogy a vasútátjáró kellős közepén robban (áll meg) az autód?
Csak kíváncsi vagyok ki mit csínálna ilyen esetben?
Az én variációm majd később leírom :)
beteszem üresbe és letolom a sínről.- ha teherautóval vagyok.akkor telefon -és szólok a vasúttársaságnak hogy lerobbantam.-
de ha lerobbanok és közben jön a vonat.- akkor futok:D -
nem robban le ott...
ugy értem, ha lerobban, onnantól még tud gurulni. ha az átjáró előtt lerobban befékezek, és ott megállok. ha épp akkor amikor áthaladok, akkor gurul tovább, és majd az átjáró után megállok.
hát ez a vicces :)
a lábad hogyan szorulna már be a sínbe :D besem fér ha csak nem fenntről lefelé raktad bele dfe akkor is a cipő szorul be a lábad nem így ki tudod húzni a cipődből :P
Ha lerobbanok vasuti átjárónál ha még nem haladtam át lefékezem ha pont rajta áll meg eltolom vagyis megpróbálom :D
Na de az már egy szorultabb kérdés hogy mi van akkor ha műszaki hiba miatt beszorul a féked a vasúti átjáróban.. na akkor nincs hova tolni , ha meg vannak még a közelemben megpróbálom elhúzatni onnan ha nincs kötél na akkor cumi :D de ne legyen senkinek sem ilyen esete! :)
Utolsó már kapisgálja... :)
Egyébként a leghatékonyabb 5. fokozatban önindítóval átmenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!