Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata váltót így használni...

Automata váltót így használni huzamosabb ideig?

Figyelt kérdés

Olyan automatára gondolok, aminek van szekvenciális manuális módja is, érdemes, ill. szabad szinte csak úgy használni?

Nincs különösebb bajom a manuálissal, csak néha jobban esne csak egy mozdulat és már váltottam is. Már ha nem rángat ilyen módban, és nem sokat késlekedik...

Nem tudom, nem volt még ilyennel dolgom.

[link]

(nem pont erre a modellre és típusra gondolok, csak maga a váltási mód)

2020. ápr. 17. 09:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Olyasmire gondolok igen, hogy a kuplung kiemelés része legyen robotizált, ill. automata.

Vagy, a hagyományos kuplungos szekvenciális váltás ami tetszik még, csak ugye azt utcai autóban hiába is keresném, nem találkoztam még vele.

2020. ápr. 18. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:

"Olyasmire gondolok igen, hogy a kuplung kiemelés része legyen robotizált, ill. automata."

Pontosan ilyenek a VW DSG váltói például. De felesleges neked ilyesmi, mert fogalmad sincs, hogy működnek ezek az automata, illetve automatizált váltók. Próbálj ki egyet majd, és akkor nem ilyeneken rugózol majd.

2020. ápr. 18. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!