Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Totalcaros műhelyPRN-ban van...

Totalcaros műhelyPRN-ban van valóság alapja az áraknak, amiket mondanak?

Figyelt kérdés
500ezres meg 1milliós árakat mondanak minimum, értem én, hogy Bosch szervíz meg minden, de nem túlzás azért egy kicsit? Egy audinál mondtak turbó felújításra valami 450ezret, ami általában megáll max 200nál.

2020. ápr. 14. 15:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván valós árakat mondanak, de ha neked nem tetszik akkor máshová kell menned.
2020. ápr. 14. 15:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Fel is gyujtanám azt az autót amire fél milliókat kell rákölteni egyszerre.
2020. ápr. 14. 15:49
 3/18 anonim ***** válasza:
30%

Hú de rühellem az ilyen prolikat.

Akkor menj hozzájuk: [link]

2020. ápr. 14. 16:16
 4/18 A kérdező kommentje:
a proli inkább az, aki megvesz egy ilyen használt lefingott prémium autót, a kínálat aljáról, és utána elviszi egy ilyen rabló műhelybe, és szívrohamot kap az árajánlat alapján :)
2020. ápr. 14. 16:23
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
A gyári alkatrészeknek ára van, mint ahogy a SZAKEMBEREK sem dolgoznak szotyiért. Irány a sarki Pista bácsi, aki megoldja okosba, betesz neked olcsóért egy bontott sz@rt és pár hónap múlva már megismerni se fog, amikor gariba visszaviszed. Másik lehetőség amit én teszek, megveszem az alkatrészeket, a szerszámot és bizony összepiszkolom a kezemet, ezt te is megteheted.
2020. ápr. 14. 16:48
 6/18 anonim ***** válasza:
65%

Az avalonnál azt is megfizeted, hogy minőséget kapsz a pénzedért, és garanciát vállalnak az elvégzett munkára.

Viheted az utcában józsihoz is, csak ott teljesen megszokott, hogy a vegyes hordós olajból mer olajat és rakja a váltódba, miközben leszámlázza a jó minőségűt.

Leszámlázza a jó alkatrészt, miközben a régit csak kivette és megpucolta.

Esetleg ha józsi nagyon be van rúgva, összeakassza a vezérlést és futhatsz a pénzedért. Facebookon milliónyi rémtörténet van a megbízhatatlan tróger szerelőkről, rengetegen ígérgetnek, az autó meg sosem lesz kész esetleg.

A zugszervíznél, sufninál mindig jóval nagyobb a kockázat, és biztos, hogy rosszabb szolgáltatást kapsz.

Rengeteg szervízben komolyabb prémium autókat el sem vállalnak. Az avalonnál megcsinálják, garanciával.

Ezt fizeted meg, amit fel kellene fogni a kis agyaddal.

Ha lerúgott kotla szarral jársz, azt nem is kell vinni az avalonba. Arra jólesz Józsi.

2020. ápr. 14. 16:54
 7/18 D. Brasco ***** válasza:
94%
Bazi egyszerű,akkor te ne vegyel lefingott expremium romot,es aztán ne bosch szakszervizbe vidd,ahol gyári alkatreszeket szerelnek be garanciával,hanem akkor menj jóskapistához a falu szélén a suftniba,es még majd gumit is a bontóból vegyel rá ötezerér' 4-et.
2020. ápr. 14. 16:56
 8/18 A kérdező kommentje:

azért google értékeléseknél vannak rendesen 1-es értékelések a ti nagyon prémium szervizetek iránt.

Nem józsihoz viszem a kocsimat, hanem egy normális szerelőhöz, akinél ugyan ezek a dolgok megvannak, csak nem bosch munkaruhában meg fehér ingben dolgoznak ;)

2020. ápr. 14. 16:57
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Igen, az már olcsóbb, ott megy az ócska olaj drágán.

Az új, ócska alkatrész drágán stb.

Mindenhol lehúznak.

2020. ápr. 14. 17:09
 10/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom ti hová jártok, vagy csak velem ilyen kedves a szerelő, kedvezményét rárakja nekem az alkatrészekre.
2020. ápr. 14. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!