Szerintetek ezt az autót tényleg meg lehetne valósítani?
A kérdés helyesen: "szerintetek megvalósítható?"
Igen, megvalósítható, ahogy a képen is látod.
Szerintem nem nagyon. Egy 13 literes dízelmotor picit több, mint egy tonna. Egy 20 literes benzines is simán eléri ezt a súlyt,ami rettenetesen sok egy ilyen autónál.
Sztem ez bullshit.
Biztos, hogy nem, nem raktak még egy ilyen versenyautóba se 20 literes motort, mert ott már bőven eltolja a nyomatékra a hangsúlyt. Ez aztán minden lenne, csak nem pörgős vtec.
4-5 literes turbós V8 vagy V10 azzal mehetne. De minek is kétezer lóerő? Mikor ezret se tudnak a kerekeken tartani, bőven elég lenne 5-600 ló is egy ilyenbe.
Bár nem vagyok szélcsatorna, de az az orr rész is eléggé futurisztikus, egy versenyautónál sem látni ilyet nem véletlenül. Ráadásul ez a kialakítás nagyon bonyolult kormányművet igényel.
Maga a kétszemélyes sportkocsi koncepciója nem hülyeség, csak nem ilyen kialakításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!