Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adjam el vagy folytassam a...

Adjam el vagy folytassam a sz0p@st vele?

Figyelt kérdés
Van egy autóm amit szeptemberben vettem 280ért. Azóta ráköltöttem 600at szerelőnél és azt mondta hogy még egy 400at lazán el tudná kérni az autó. Nem tudom hogy így hogy már ennyit ráköltöttem és nem pedig megszabadultam tőle az elején inkább fejezzem be és akkor utána lenne egy korrekt autóm (elméletben) vagy még mindig inkább az eladás mellett kéne lennem és keresni valamit ami egyben van.

2020. ápr. 12. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Most eldurrantom az örök érvényű igazságot: ennyiért egy jobb biciklit kapsz, vagy kettő-három közepeset, nem autót...
2020. ápr. 13. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet venni normális autót. Én is 200-ért vettem első autót. Ami kiadás volt: kötelező dolgok egy autó megvételekor (szűrők, folyadékok, vezérlés, fékek), egy EGR-szelep, egy generátor felújítás és új nyári gumik. Diesel autó, fél évet állt az előző tulajnál, de pöcc-röff. 200 ezer km-rel vettem, első tulajtól, magyarországi, 2004-es. Augusztusban vettem, azóta a felsoroltakon kívül csak tankolnom kellett. Bátran elindulok vele bárhová, mert tudom, hogy elvisz és haza is hoz.
2020. ápr. 13. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es milyen autót vettél?
2020. ápr. 13. 16:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Renault Thalia. Ami még kimaradt, hogy friss műszaki (kb 3 hónappal vásárlás előtt vitték el) volt rajta megvételkor.
2020. ápr. 13. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
1.5 dci? Hány lovas?
2020. ápr. 13. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, 65. Faék egyszerűségű, nincs meg az erősebb változatokban ismert hajtókarcsapágy-hiba. Igen, gyenge az autó, de nyáron 4,2-4,3 literből elvan vegyesben.
2020. ápr. 13. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Gondolkodok ilyen vételen, bár ahogy írtad nincs hajtókarcsapágy, de ott van mellette elvileg az üzemanyagrendszer hiba illetve a porlasztok szeretik magukat szétfosni. Thaliák egyébként elég jó árba mennek
2020. ápr. 13. 17:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem még nem kellett egyikre sem költeni. Igazából 2 dolog nem tetszik benne: a csomagtér-ajtó (bár ha sokat játszottál Tetris-t, akkor nem lesz gond), illetve valljuk be, a 65 ló nem egetrengető teljesítmény. Én óra szerint 90-nel szoktam menni lakott területen kívül, néha 100-zal, de azt már soknak érzem neki.
2020. ápr. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!