Szerintetek folytassam a jogosítvány megszerzését?
Szóval elsőre átmentem a KRESZ vizsgán.
Aztán jött a forgalom.
Ahol megbuktam ötször.
Az oktatóm szerint tudok vezetni,jól kezelem az autót,ehhez van érzékem. A parkolások is mindig sikerültek vizsgán, jól tolatok.
Viszont azt mondja, hogy az én problémám az, hogy nem tudok közlekedni, lassú a reakcióidőm és a felfogásom.
A vizsgabiztosok közül volt, aki még dícsért is, aztán valamit mindig sikerült elcsesznem, általában a visszaúton.
Amúgy az órákon jól teljesítek,csak a vizsgát mindig elcseszem valamivel.
Azt még meg kell jegyeznem, hogy háromszor váltottam oktatót, az első nagyon ordibált velem, bunkó volt. A másodikkal pedig már volt időpontom vizsgára és bejelentette, hogy elmegy vizsgabiztosnak, már nem is tudott többet akkor fogadni.
A harmadik pedig alapjáraton türelmes, de borzasztó hepciás az autójára. Olyannyira, hogy a gyűrűmet is levetette velem, mert tönkreteszem vele a váltót. Ha olyasmi hibát vétettem, ahol sérülhet az autója, ő is átment iszonyú bunkóba. Ezt leszámítva nem volt gondom vele.
Összesen eddig 58 órát vettem,sok pénzt beleöltünk már.
Borzasztó szerencsétlennek érzem magam, és szégyellem mások előtt :(
Ha látok egy-egy idiótát az utakon, mindig eszembe jut, hogy basszus nem hiszem el, hogy neki lehet jogosítványa,nekem pedig nem..
Szeretnék vezetni, de a folyamatos kudarcok elvették a maradék motivációmat is már,nem tudom mit változtathatnék.
Ti megpróbálnátok ezek után a PÁV-ot?
Köszönöm, ha válaszolsz!
Én most már csinálnám tovább, én a 3. bukás után, elbeszélgettem az oktatóval hogy ne játsszunk egymással, mondjon egy összeget és hozza össze a következő vizsgát, lehet megijedt nem tudom, de elhatárolódott tőle, azt mondta ha a 4. sem sikerül ad egy telefonszámot.
A 4. alkalommal átmentem, de a vizsgáztató normális volt, a buszt nem engedtem ki a megállóból, de nem állított félre.
Javaslom csináld meg a pávot, és járj utána hogy van-e olyan oktató aki némi ellenérték fejében, megoldja a dolgokat.
Én temérdek cigányt ismerek, lovat nem bíznék némelyikre, mégis legkésőbb 2-3 neki futásra átengedték őket, egyrészt ment a közlekedési hatósághoz a "kiccsalád" is ha valami nem úgy alakulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!