Lehet nem nekem való a vezetés? Folytassam vagy hagyjam a fenébe?
Én azt mondom, hogy ez semmi! 30. percekig mindig eljutottál a vizsgákon és ez egyértelműen azt bizonyítja, hogy igenis menni fog!
Folytasd! Most már tényleg rengeteg mindent tettél bele és nagyon kevés hiányzik a sikerhez, ne add fel!
Én a helyedben dolgoznék, pénzt gyűjtenék és közben folyamatosan járnék legalább hetente egyszer vezetni akár mégis egy másik oktatónál, de nem feladni!
Anno nekem is csak harmadjára sikerült a forgalmi, de én túlgörcsöltem és akkor sikerült, amikor már nem izgultam annyira.
Ráadásul én mindig utáltam a kocsikat és soha nem akartam megtanulni vezetni, eszemben sem volt és utáltam az egészet. Na, most ha nekem sikerült megcsinálnom ilyen lelki ellenállások közepette és azóta megszerettem, akkor neked hogy a manóba ne sikerülne?!
Folytasd, csináld, gyakorold - ha kell, írd fel magadnak a lépéseket, tanuld meg és mondogasd magadban, hogy mire figyelj, koncentrálj és meglesz az, csak kitartás!!
"Lehet nem nekem való a vezetés?"
Ilyen meg nincs, mert amikor egy gyerek elkezd járni, akkor ő is számtalanszor elesik, mégsem adja fel, hogy na akkor jó, nem nekem való ez a menés.... Próbálkozni kell, csinálni, gyakorolni és nem azzal foglalkozni, hogy másnak 20 óra alatt meglett és elsőre, hanem azzal, hogy neked több idő kell és te is meg tudod csinálni, ha akarod!
Nekem is rengeteg plusz órába került, háromszor annyiba, mint a többségnek és? Ma már a kutya sem törődik ezzel.
Ne másokhoz, hanem magadhoz igazodj és ha teszel érte, akkor előbb-utóbb sikerülni fog!
Nem vagyunk egyformák, valakinek több idő kell, de mindent meg lehet tanulni.
Nem akarlak elkeseríteni, meg bunkó lenni, de ha húsz óráig kellett tanulnod az autó kezelését, akkor elég komoly gondok vannak nálad. Nem is értem, hiszen a rutinpályán még hármasba se tud kb. felváltani az ember. Szlalomozás, parkolás meg ugye nem tartozik az autó működtetése kategóriába, amit még lehet gyakorolni rutinon. Tehát ha jól értem, akkor 20 óráig az elindulást és esetleg a kettesbe váltást gyakoroltad???
Én nem mondom, hogy hagyd abba, mert rengeteg pénzt beleöltél már, de el kell gondolkodnod azon a jövőt illetően, hogy neked való-e a vezetés, függetlenül attól, hogy végül sikerül-e jogosítványt szerezned, vagy sem. Tükörbe nézés "elfelejtésével" semmi perc alatt százezres károkat lehet okozni, rosszabb esetben életeket veszélyeztetni. Az autóvezetés hatalmas felelősség, sajnos sokan nem érzik ezt át. Nyilván te tudod, hogy a bukásoktól függetlenül hogy megy neked a vezetés, mi csak okoskodunk itt, tehát nemcsak a döntés a tiéd, de a döntéshez vezető utat is neked kell bejárnod.
Annyira nem mehetett borzalmasan a vizsga,mindegyiknél a 2/3-nál buktál meg,tehát a nagyobb része megvan!Figyelj jobban oda az elsőbbségadásra,az biztos.
Most már úgy is benne van a jogsiban minimum 200e forintod,most már túl sokat süllyesztettél bele hogy feladd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!