Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adjam el vagy folytassam a...

Adjam el vagy folytassam a sz0p@st vele?

Figyelt kérdés
Van egy autóm amit szeptemberben vettem 280ért. Azóta ráköltöttem 600at szerelőnél és azt mondta hogy még egy 400at lazán el tudná kérni az autó. Nem tudom hogy így hogy már ennyit ráköltöttem és nem pedig megszabadultam tőle az elején inkább fejezzem be és akkor utána lenne egy korrekt autóm (elméletben) vagy még mindig inkább az eladás mellett kéne lennem és keresni valamit ami egyben van.

2020. ápr. 12. 20:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Milyen autó ez?

Amire a vételár háromszorosát kell költeni fél év alatt, az mehet a bontóba.

Mondjuk ennyiért nincs csoda

2020. ápr. 12. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
Gondolom, 20 év körüli. A helyedben eladnám így nagyjából összerakva, nyilván egy misit nem fogsz kapni érte, bukta mindenképp, de legalább a továbbiakban nem te szívsz. Még ha meg is csináltatsz rajta mindent, egy öreg kocsinál akkor is sorra jönnek elő a problémák.
2020. ápr. 12. 20:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Bontoba való autóra nem költünk . Míg mozog használjuk azt bontás
2020. ápr. 12. 20:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A következő autód is lehet pont ilyen lesz és arra is költhetsz majd.
2020. ápr. 12. 21:36
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Na ezért nem kell 800 ezer alatt kocsit venni.

Ismerős most vett pont 800-ért Mazda 3-ast. Fékbetétet kellett cserélni rajta meg olajat de amúgy szerelő szerint is jó. 2005-ös.

Az már rég rossz ha 600-at ráköltöttél. Sőt az a legrosszabb, hogy megvetted 280-ért.

2020. ápr. 12. 21:42
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem az a baj hogy 280ert vetted hanem hogy nem nezetted at szerelovel vasarlas elott.

En eleve nem is koltottem volna ra 600-at.

Add el, add hozza azt a 400at amit rakoltenel es vegyel normalis autot.

A legfontosabb hogy vidd el szerelohoz vasarlas elott es tudd mi a helyzet az autoval mielott megveszed. Ha baja van az egy jo alku pozicio lehet neked ha olyan problema ami nem tobb mint az auto erteke.

En az oregebb autonkat 600.000 forintnak megfelelo osszegert vettem kulfoldon de elotte atneztem szerelovel.

Eddig a legnagyobb koltsegem 4 uj abroncs volt es 1 eve van meg az auto.

Lehet venni keves penzbol is normalis autot de ki kell szurnod a bontoszokevenyeket. Ez mashogy nem megy csak ugy ha egy muhelyben a szerelo alanez es utana megy vele egy kort. Sot lehet nem is kell beleulnie ha a muhelyben olyan hibakat lat amiknek a javitasa annyiba kerulne mint amennyit az autoert kernek.

2020. ápr. 12. 22:15
 7/18 Beviz Elek ***** válasza:
78%

Ennyit sem költöttem volna rá, de már mindegy... Mérgemben valószínűleg eladnám, csak legyen minél messzebb.

Én magamnak szerelem, vásárlás előtt átnézem a kocsit, de ha mégis belefutnék egy ilyen romhalmazba akkor leadnám, olvasszák be kiskanálnak. Szerencsére egy kivétellel eddig nem szívtam meg.

A kivétel sem tűnt rossz vételnek. Átnéztem, tisztában voltam a hibáival, reális áron megvettem és megcsináltam, de néhány hét használat után mindig előjött valami más hiba. Kb 300-400at költhettem rá, most éppen működik és letámasztottam az udvarba. Tartalék autónak használjuk, ha valamelyikünk autóján több napos munka akad, akkor ezt elővesszük arra az időre. Amíg elindul-megáll-műszakit kap addig elfér, utána (öröm)könnyes búcsút veszek tőle.

Szóval.... én eladnám.

2020. ápr. 12. 22:19
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Lehet venni 280-ért autót.....lehet venni 120-ért is autót.

Aki meg tudja magának javítani. Már ha van baja.

Egy autó értékét nem csak az állapota határozza meg, vannak bizonyos típusok, amik még fillérekért sem kellenek senkinek.

Pláne ha kis hibája van, kb ingyen odaadják.

Így vettem 1 hónapja 120-ért egy autót, némi szerelés után(kb 10 ezer forintnyi alkatrész) egy rendszeresen karbantartott, 150e valós km-rel futott járgányhoz jutottam.

Nagy hülye, aki csak az árakat nézi, és az alapján ítél.

2020. ápr. 12. 22:31
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Tök mindegy hogy mennyiért veszel egy autót, a történet akkor kezd eldurvulni, amikor az eredeti vásárlási összegen túl, mégegyszer annyit -vagy annál is többet- elszórsz javíttatásra.

Jobb lenne előbb gondolkodni és aztán fizetni, nem pedig előbb költekezni, aztán síránkozni.

2020. ápr. 12. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Nah ezért ajánlják sokan a Swiftet 400-ig. Apám most akart venni 350-ig valami futkározós autót, de neki swift nem kell... Nem is vett autót :)
2020. ápr. 13. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!