Főnix123456789 kérdése:
50ccm-es kétütemű motorra rá lehet rakni egy 110ccm-es négyütemű motor levegőszűrőjét?
Figyelt kérdés
Lesz tőle bármi baja a motornak?
Mi fog történni ha ráteszem?
2020. ápr. 6. 12:47
1/5 anonim válasza:
Ha kulturáltan elhelyezhető, akkor miért ne...baja nem lesz. Ha jobb lenne, akkor a gyár eleve ekkora légszűrővel hozná forgalomba.
Régen én is azt hittem, hogy nagy légszűrő, nagyobb kipufogó, és akkor táltos paripa lesz a szimó...nem lett.
2/5 D. Brasco válasza:
Minden csak flex meg fantazia kerdese szoval biztosan ra lehet faragni valahogy......viszont ha ettol varod hogy jobban menjen akkor van egy rossz hirem!
4/5 anonim válasza:
Ha nagyobb a légáteresztő képessége a másik szűrőnek, akkor fulladni fog a motor. Utána kell hangolni a karbit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem az a cél hogy jobban menjen és erősebb legyen, csak ha tudom plusz költség nélkül helyettesíteni akkor szeretném kivenni azt a gyári nagy műanyag dobozt... Meg ha esetleg takarítani kéne akkor könnyebb lenne mint a gyárit.
Ezen kívül persze az is jó lenne ha látszana a hátsó rugó de nem ez az elsődleges cél😃
2020. ápr. 8. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!