Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány órát tudsz egy nap alatt...

Hány órát tudsz egy nap alatt vezetni? (Pl ha autóval mész külföldre)

Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én belföldön szoktam, a legtöbb 500 km körül volt egy nap. Egy 8-9 órás vezetés végére már elfáradok.
2020. ápr. 3. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nekem is eddig belföldön volt. Reggel 5-kor indultam, este 10-re értem haza. A program: Pécs-Budapest-Debrecen-Szolnok-Kecskemét-Pécs. Ez olyan 900km-es kör volt. Közben Debrecenben megtartottam egy konferencia előadást is. Na azért az fárasztó volt és este 10-kor azért jól esett kiszállnom az autómból.
2020. ápr. 3. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kamionnal 9-10 óra állandóan.

De régen amikor nem volt vezetési idő akkor reggel öt és este tíz közt nagyon kevés pihenővel.

2020. ápr. 3. 17:18
 4/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%

London-Bp. 22 óra, 2 tankolás+komp idejére szálltam ki.

Soha többet.

2020. ápr. 3. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én például futár vagyok, autóval városban. Napi 11 órát vezetek. Nem igazán szoktam elfáradni benne. Ezzel szemben felmegyek a pályára és akár 50km alatt érzem hogy nyom el a monotonitás. Amikor nagyobb úton megyek pályán. Pl 200+km pedig azt mondanám hogy szenvedve vezetem le.

Itt megjegyezném hogy nincs tempomat az autómban. Szerintem az sokat tud segíteni.

2020. ápr. 3. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A tempomattal még unalmasabb a vezetés.
2020. ápr. 3. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ooooo bárcsak mehetnék már!

Leghosszabb Romániából volt Barcelonába egyhuzamban, akkor a saját A4es Audimmal mentem, 20 óra alatt értem ki, de nem nagyon kaptam el dugókat. Imádtam. De nem ez volt a leghosszabb, hanem 2019 elején mikor voltak a hatalmas havazások, akkor 21 órát mentem 1200 km-t Németországból Romániába a hó miatt, akkor se fáradtam el egyáltalán, izgalmas volt végig az út. De régebben furgonnal is jártunk ki, mikor 1500 km-es utakat 18-20 óra alatt nyomtunk le a 90-100as tempó miatt.

2020. ápr. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!