Miért kényes téma ez és miért hazudnak maguknak is az emberek?
Gondolom mindenkinek van olyan ismerőse/rokona aki az a kategória, hogy megnézi az utcán a kocsikat, hogy “fú de jól néz ki”. Aztán eljön az adott mondat, hogy “én akkor se vennék ilyen kocsit, ha lenne rá pénzem.”
Ez a 2 mondat tökéletesen üti egymást.
Nekem is volt egy ilyen kellemetlennek mondható beszélgetésem, mert családi összejövetel volt és kérdezték mi újság autó terén, mert tudták hogy egy balesetben januárban(nem én voltam a vétkes) kiütötték alólam a kocsit.
Elmeséltem, hogy megrendeltem egy újat, a biztosító kártalanított és 17 millióban állt meg a kocsi.
Ekkor jött egy rokon, már már felháborodva, hogy hát aztán tuti nem venne ennyiért kocsit ha lenne se rá való.
Látszott rajta, hogy düh van benne. Csak nem értem miért. Nem loptam rá a pénzt, nem sikkasztottam.
Ki mondta, hogy hozzám vágtak ennyi pénzt? Nem az én feltevésem a hibás, hanem a tiéd. Ugyanis nem hozzám vágták a pénzt. Szimplán ki tudok adni ennyit autóra.
Értelmezed is, vagy csak írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!