Miért olyan kényes a benzin téma?
Van egy ismerősöm aki 1€/l benzint adott nekem, tehát 50l benzint 50 euróért. Ugyebár ez mind szép, és jó, de miért kell ezt a témát annyira diszkréten kezelni, hogy még a jó Isten se tudhat róla, hogy tankoltak nekem ennyiért otthon? Telrfonban is csak körül írták mindenféle marhasággal, hogy érdekel-e. Jó persze az más tészta, hogy semmiféle biztosítékot nem adtak a benzin minőségére, csak állították, hogy melyik benzinkúttól van. Barátnőm nővére csak nem tol ki velem.
Na de a lényeg, hogy miért nem lehet erről senkinek beszélni? Kétlem, hogy a benzinkútak csődbe mennének.
Most gondoltam bele igazán, hogy az sincs kizárva, hogy a benzin vizezett... Többet ilyet nem csinálok szerintem. Inkább tankolok többet kevesebbért, biztos forrásból.
Valakinek van ezzel rossz tapasztalata?
Az is lehet, hogy céges autó, és az üzemanyagkeretből manipulálnak. Így nem egy kisember, hanem az állam vagy a cég lett megkárosítva.
Persze minél keletebbre vagyunk annál inkább műköhetnek a valóban lopásos trükkök, pl. hígitják a benzint a kútnál (nagy láncoknál ez nem jellemző, maszekoknál néha előfordul), utána meg eladják a kinyert benzint. Céges autók tankjából engednek le minden tankolásnál egy kicsikét stb...
Régebben a klasszikus lopós trükkök gyakoribbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!